Альона Алимова біографія, фільмографія

Альона Алимова – українська актриса, режисер, красива і талановита дівчина.

Альона Алимова біографія

Народилася 15 жовтня 1985 року
Дебютувала у кіно в 2005 році, в серіалі “Міф про ідеального чоловіка” (детектив від Тетяни Устинової).

Альона Алимова фільмографія

2014-2015 Коли ми вдома  (Україна) :: Катя

2014 Пляж (Росія, Україна) :: перукар
2014 Гречанка (Україна) :: Ольга Середа, дочка Софії
2014 Брат за брата-3 (Росія, Україна) :: Аліса

2013 Поцілунок! (Україна) :: Богдана
2013 Жіночий лікар-2 (Україна) :: Аріна Бєлова

2012 Джамайка :: Інга Самгіна, дочка Вікторії та Андрія

2011 Маленька танцівниця | Little Dancer | Маленька танцівниця (Сербія, Україна, Чорногорія) :: Марина

2010-2013 Єфросинія (всі сезони) (Росія, Україна) :: Фрося

2009 Мудаки. Арабески (Україна)
2008 Хімія почуттів (Україна)
2008 Донечка моя (Україна)

2007 Якщо ти мене чуєш (Україна) :: Маша, нова дівчина Германа
2007 Колишня | Колишня (Україна) :: Саша

2006 Театр приречених :: Галя Леско, актриса театру
2006 Прикольна казка | An Awesome tale (Україна, Естонія) :: принцеса Нещасного королівства :: головна роль
2006 Золоті хлопці-2 (Росія, Україна) :: стюардеса
2006 Повернення Мухтара-3 :: Ольга (19-я серія)

2005 Розлучення і дівоче прізвище (Росія, Україна) :: Інга
2005 Міф про ідеального чоловіка. Детектив від Тетяни Устинової (Україна) :: Даша
2005 Повернення Мухтара-2 :: Алена (24-я серія)

2000 До запитання (короткометражний) :: епізод

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *