Анастасія Задорожна біографія, фільмографія

Анастасія Задорожна біографія, фільмографія відомої акторки, співачки викладена в цій статті.

Анастасія Задорожна біографія

Анастасія Сергіївна Задорожна народилася 30 серпня 1985 року в Витегрі Вологодської області в сім’ї військовослужбовця.

У 1996 році стала солісткою дитячої музичної групи «Непосиди». У 1999 р отримала першу роль – в серіалі «Прості істини». Влітку 2002 року, після закінчення школи, вступила на акторський факультет Російської академії театрального мистецтва – ГИТИС.

Кар’єра

Гучний успіх «звалився» на Настю з початком показу серіалу «Клуб», де вона зіграла головну роль Василини – «попелюшки» з околиці, яка мріє про красиве і гламурне життя. Настя не тільки зіграла в «Клубі», а й записала для його саундтрека безліч пісень. Дотепер рейтинг серіалу не перевершила жодна з програм каналу MTV.

Музика 

2001 року на зйомках програми «12 злісних глядачів» Настя познайомилася зі своїм майбутнім продюсером Петром Шекшеєвим. Професійна співпраця Насті та Петра Шекшеєва почалася лише 2003 року, коли були зроблені перші записи Насті на студії Юрія Айзеншпіса і був запущений офіційний сайт артистки. Тоді ж знялася в кліпі на пісню «Навіщо топтати мою любов» популярної групи «Смислові галюцинації».

2007 року Настя отримала премії «Золотий грамофон» та «Золотий рінгтон» (приз за найкращий рінгтон року) за пісню «Буду» з серіалу «Клуб».

У грудні 2007 року на студії «Моноліт Рекордс» вийшов дебютний альбом Насті Задорожної під назвою «До 17 і старше…». У диск увійшли 13 композицій. Найпопулярнішими стали пісні «Буду», «Любов/нелюбов», «Клуб: Нехай буде шоу!» і «Навіщо топтати мою любов». На них були зняті відеокліпи. Альбом був проданий тиражем більше 70 тисяч екземплярів, став «золотим», і був відзначений премією «Рекорд», як найбільш продаваний дебютний альбом року. Пісня «Буду» 2008 року була відзначена премією «Золотий грамофон». Презентація альбому відбулася в грудні 2007 року в клубі «INFINITI». Цей виступ було випущено на DVD, що отримав назву «Зажигай!».

У лютому 2009 року у Насті вийшов другий альбом «12 історій», до якого увійшли 12 пісень. Крім сольних пісень («Немає нічого сильніше любові», «Подруга»), в диск увійшло кілька дуетів. Як з великими зірками, на зразок Лигалайза, Батира Шукенова, так і з починаючими артистами — Dino MC 47 та іншими. Одна композиція «Небо» виконана дуетом з друзями Насті по театральному інституту, групою Deep Sky.

Презентація альбому «12 історій» пройшла 5 березня 2009 року в клубі Tuning Hall (Москва), і завдяки новій танцювальній програмі, мультимедійного шоу і численним відомим гостям отримала назву «Більше ніж концерт». У грудні 2009 року альбом «12 історій» був названий Найкращим поп-альбомом Року в голосуванні «Русский ТОП». Концертна програма презентації лягла в основу другого DVD Насті Задорожної «Більше ніж концерт» (2011 рік). В DVD «Більше ніж концерт» увійшли найкращі виступи та кліпи Насті, включаючи спільні роботи з «Дискотекою Аварією», «Смисловими галюцинаціями», «М16», Dino MC 47 та іншими.

У липні 2010 року в Інтернеті опублікований жартівливий кліп «мережевого» проекту ROTOFF на пісню «ДаДаДа!», в якому Настя зіграла невелике камео, а також записала жіночу вокальну партію. А ближче до кінця року разом з групою «М16» Настя записала заголовну музичну тему фільму «Клуб щастя» — пісню «З ночі до ранку». Режисером відео на цю композицію став російський режисер та кліпмейкер Олександр Ігудін. Робота Насті справила на Ігудіна таке враження, що восени 2010 року він запросив її на головну роль Настусі у своєму проекті «Морозко» — новорічному рімейку-мюзиклі для телеканалу «Росія».

У вересні 2011 року Настя та група М16 були номіновані на премію RU.TV як «Найкращий дует» за саундтрек «З ночі до ранку» з фільму «Клуб щастя».

У квітні 2013 року вийшла нова пісня Насті «Ні ти, ні я». Вона виконана дуетом з українським співаком та телеведучим Олександром Кривошапко. Текст пісні написала сама Настя Задорожна, а автором музики виступив Randi з групи Morandi. Запис дуету проходила на Україні у студії GP Sound, аранжування робили в Румунії, а над мастерінгом пісні працювали в Англії. Також була записана англійська версія пісні під назвою «Hold On».

У березні 2014 саундтреком до серіалу «Кохання у великому місті» стала нова пісня під назвою «Раз Люблю».

Анастасія Задорожна фільмографія

2015 Модель
2015 Що творять чоловіки – 2 :: Лена
2015 Погана сусідка (Росія, Україна) :: Катя :: головна роль
2015 Повернешся – поговоримо :: Альона :: головна роль

2015 8 нових побачень :: путана

2014 Москва – Лопушки :: Поліна Пориваева :: головна роль
2014 Кохання у великому місті-3 :: Аліса :: головна роль
2014 Кавказька полонянка! :: Ніна :: головна роль

2013-2015 Жінки на межі

2013 Все буде добре :: Ліза :: головна роль
2013 Безцінна любов :: Маша :: головна роль

2011 Формат А4 :: Антоніна :: головна роль
2011 Небесні родичі (Україна) :: Катя Комолова :: головна роль
2011 Наркотрафік :: Зоя Алфьорова (у минулому Аксьонова) :: головна роль, лейтенант
2011 20 років без любові :: Світу Ярцева :: головна роль

2010 Морозко :: Настенька :: головна роль
2010 Кохання у великому місті-2 :: Аліса Громова :: головна роль
2010 Клуб щастя :: Інга, танцівниця в клубі
2010 Виконавчий лист :: Марина
2010 Якщо небо мовчить :: Свєтка Тузова
2010 Закоханий і беззбройний :: Олександра Шевченко :: головна роль

2009-2010 Злочин буде розкрито-2 :: Глафіра Ульянова :: головна роль

2009 Кохання у великому місті (Росія, Україна) :: Аліса Громова

2008 Злочин буде розкрито :: Глафіра Ульянова :: головна роль, молода практикантка
2008 Матрьошки 2 | Matroesjka’s 2 (Бельгія) :: Альона

2006-2012 Щасливі разом :: Ольга, серія “Мовчання кухарів»

2006- 2009 Клуб (всі сезони) :: Василиса, дівчинка з Свіблово / Маруся, автомеханік з Саранська (7-8 сезон) :: головна роль

2006 Троє зверху :: Світу Сініцина :: головна роль
2006 Ніхто не знає про секс :: Ніка
2006 Виклик-1 :: Світланка, медсестра

2005 Ой, мороз, мороз! :: Снігуронька :: головна роль
2005 Молоді й щасливі :: Стася
2005 Матрьошки | Matrioshki | Matroesjka’s (Бельгія, Литва, Таїланд)
2005 Мама, не горюй! – 2 :: Маша з групи “Штучки”
2005 Лебединий рай :: Світу

2004 Холостяки :: Наташа (немає в титрах)

2001 Самотня дівчина під ліхтарем (короткометражний)

1999-2003 Прості істини :: Анжеліка Селіверстова
ВОКАЛ
2010 Серце матері

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *