Анна Чіповська біографія, фільмографія

Анна Чіповська – російська актриса театру, кіно і телебачення. Найбільшу популярність здобула знявшись у серіалі «Відлига».

Анна Чіповська біографія

Анна Борисівна Чіповська народилася 16 червня 1987 р. в Москві. Мати — Ольга Чіповська, акторка Театру імені Є. Вахтангова, батько — Борис Михайлович Фрумкін — відомий джазовий музикант.

Батьки мріяли для дочки про кар’єру перекладача і віддали Анну в лінгвістичну гімназію. Паралельно з навчанням в гімназії вона працювала в модельному агентстві.

З гімназії Анна пішла після 9 класу, успішно склавши іспити середньої школи і вступила до театрального училища. У кіно дебютувала в 2003 р. — в серіалі Операція «Цвіт нації».

У 2009 р. Анна закінчила Школу-студію МХАТ (курс К. Райкіна) і була прийнята в трупу Театру Олега Табакова, в якому вона почала грати, ще будучи студенткою.

Дебютувала у виставі «Амадей» на сцені Московського Художнього театру.

Анна Чіповська особисте життя

З 2013 року Анна зустрічається з креативним директором рекламного агентства Данилом Сергєєвим. Про погляди на особисте життя і своєму поточному романі Чіповська одного разу сказала:

«Існує величезна кількість порад на тему, як правильно себе вести з коханим. Але характер у мене не найпростіший, і змінити його за один день не можна. Тому думаю, що поради не діють. Коли ти зустрічаєш того, хто тобі підходить, все стає на свої місця. Мені не здається, що я стала м’якше або поступливішим, – просто мій молодий чоловік ідеально підходить мені, а я – йому »

Анна Чіповська фільмографія

2015 Таємниці міста “ЕН”
2015 День всіх закоханих
2015 Без кордонів | No borders
2015 Чисте мистецтво :: Саша :: головна роль, фотограф
2015 Гороскоп на удачу :: Рита :: головна роль

2014 Натура, що йде :: Алла Гуляєва :: головна роль, молода актриса
2014 Невипадкова зустріч :: Маргарита, офіціантка в кафе “Марсель”
2014 Зелена карета :: Марина
2014 Ялинки кошлаті :: мама
2014 Обчислювач :: Крісті

2013 Секс, кава, сигарети :: головна роль
2013 Відлига :: Мар’яна Пічугіна :: головна роль
2013 Ялинки 3 (кіноальманах) :: Лена :: головна роль

2012 Шпигун :: Надя :: головна роль
2012 Втеча-2 :: Алена
2012 Чоловічий сезон 2. Час гніву (не був завершений)
2012 Диригент :: Дарина
2012 Все почалося в Харбіні :: Людмила Ержанова
2012 Вовки та вівці (фільм-спектакль) :: Глафіра Олексіївна
2012 1812: Уланська балада (Білорусь, Польща, Росія, Чехія) :: панна Беата :: головна роль, кузина і посланниця графині Валевської

2011 Ялинки-2 (кіноальманах) :: мама Насті
2011 Дід Мороз

2010 Братани-2. Продовження :: Настя Лобачова
2010 Братани-2 :: Настя Царьова

2009 Братани :: Настя Царьова

2008 Лабіринти кохання :: Ася, покоївка

2005 Змотуй вудки :: Паганіні
2005 Чоловічий сезон. Оксамитова революція :: дочка Вершиніна

2004 Холостяки :: Женя (немає в титрах)
2004 Конвалія срібляста-2 :: Сани, багата дочка, яка мріє стати співачкою
2004 Дорога Маша Березіна :: Світу Попова

2003 Операція “Цвіт нації” :: Аня :: головна роль

ОЗВУЧУВАННЯ
2013 Реальна білка | Nut Job, The (Канада, США, Південна Корея, анімаційний)

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *