Антон Феоктистов біографія, фільмографія

Антон Феоктистов – актор, знявся в багатох популярних серіалах.

Антон Феоктистов біографія

Феоктистов Антон Євгенович народився 9 грудня 1982.

У 2007 році закінчив Школу-студію МХАТ (курс Р.Е.Козака і Д.В.Бруснікіна).

У 2007-2010 роках перебував у трупі МХТ ім. Чехова. Бере участь у виставах театру.
З 2011 року працює в театрі імені Пушкіна.

Антон Феоктистов особисте життя

Антон Феоктистов перебуває у шлюбі з актрисою Наталією Долгушиною.

Антон Феоктистов фільмографія

2015 Трюкач
2015 Овечка Доллі була зла і рано померла
2015 Погляд з вічності  :: Григорій
2015 Гречанка (Україна) :: Григорій Середа :: головна роль

2013 Шулер (Україна) :: Костя Волошин :: головна роль
2013 Вангелія (Росія, Білорусь, Україна) :: Андрій Незнамов, син Ольги та Олексія

2013  13 :: Ігор Ракітін :: головна роль, спеціальний кореспондент газети «13»

2012 Щасливий квиток (Росія, Україна) :: Борис Дронов :: головна роль
2012 Бігль :: Олег Тугарин

2011 Російська спадкоємиця :: Слава Юнин
2011 Новини :: Артур Костюк, редактор
2011 Справа гастроному № 1 :: Славік, друг Ані Беркутову, автомеханік

2010- 2011 Інститут шляхетних дівчат :: Микола Маркін
2010 Мент в законі-3
2010 Ворожіння при свічках :: Женя Смоленцев

2009 Кров не вода :: Єгор, художник, з яким познайомилася Анна
2009 Дві сторони однієї Анни (Україна) :: Віктор Данилов :: головна роль, старший з братів Данилових

2008 Два кольори пристрасті :: Максим Павлов :: головна роль

2006 Остання сповідь :: Машков
2006 Виклик-1

2005 Відверті полароїдні знімки (фільм-спектакль)

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *