Біографія Нургюль Ешілчай

Нургуль Ешельчай – відома турецька актриса. Біографія Нургуль Ешельчай вміщує в собі факти з особистого життя, список фільмів в яких вона знялася, про її сім’ю.

Біографія Нургуль Ешельчай

Народилася 25 березня 1976 року в Афьонкарахісар ( Афьон ), це місто який знаходиться в західній Туреччині , росла в Ізмірі. Нургюль освоювала сценічну майстерність в інституті в Анталії і сценічній школі університету Ескішехір.

Після театрального університету, Нургуль працювала в одному з театрів, де вона зіграла роль Офелії в постановці « Гамлета». А також роль Бланш в постановці « Трамвай бажань». Але її театральні здібності настільки гарні , що Нургуль забирають зніматися в кіно і серіалах на телебаченні.

Особисте життя Нургуль Ешельчай

У 2004 році Нургюль вийшла заміж за Джема Езер , їх шлюб розпався в 2010 році. Має сина Османа 2005 року народження .

Кар’єра Нургюль Ешілчай

Кар’єра Нургюль Ешілчай – стрімка, вона одна з найславетніших і затребуваних турецьких актрис. Вона знімається в кіно і на ТБ. Виконала свою першу роль в фільмі «Все буде дуже добре» в 1998 році. Вітчизняному глядачеві Ешілчай найбільш знайома по телесеріалів «Любов і покарання» і « Наречена ».

Фільмографія Нургюль Ешілчай

  • Пограбування на Єлисейських полях – 2012
  • Чинара – 2011
  • Любов і покарання – 2010
  • Совість – 2008
  • На краю раю – 2007
  • Потяги Адама – 2007
  • Наречена – 2006
  • Розкажи , Стамбул ! – 2005
  • Псевдоточкі – 2005
  • Asmali konak : Життя – 2003
  • Asmali konak – 2002
  • Мумія в бігах – 2002
  • 90-60-90 – 2001
  • Водоспад – 2001
  • Друга весна – 1999-2001
  • Все буде дуже добре – 1998

Тепер ви знаєте цікаві факти біографії Нургуль Ешельчай, факти з особистого життя, в яких фільмах вона знялася.

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *