Біографія Туба Бюйюкюстюн

Туба Бюйюкюстюн – одна з найпопулярніших актрис Туреччини. Головні ролі в таких серіалах як “Під покровом лип” і “Асі ” зробили її зіркою. Біографія Туба Бюйюкюстюн, її сім’я, фільми в яких вона знялася, її кар’єра і популярність – результат великої праці і зусиль.

Біографія Туба Бюйюкюстюн

Туба Бюйюкюстюн народилася 5 липня 1982 року в Стамбулі.

Освоювала образотворче майстерність у вищій школі «Різдво» , і живописне мистецтво в університеті « Мімара Синана» в Стамбулі, за фахом художник по костюмах і декораціях.

Кар’єра Туба Бюйюкюстюн

Під час навчання в університеті Туба начіла активно зніматися в рекламах. Вона рекламувала такі відомі бренди як Pantene, Maximum Cart, Kremini, Molped.

Незабаром її помітила команда відомого режисера Томріса Гірітліоглу. Її Деб’ют відбувся в серіалі “Sutlan Makamı”. Потім послідувала роль в серіалі “Çemberimde Gül Oya”, у фільмах “Gülizar”, “Babam ve Oğlum”.

Зірковий час Туби прийшов з виходом в 2005 році телесеріалу ” Під покров лип” , де вона виконала головну роль в парі з Бюлентом Інал .

Наступною роботою на телебаченні став серіал “Асі ” , що транслювався в 2007-2009 роках. У серіалі Туба знову зіграла головну роль , її партнером став відомий актор Мурат Йилдирим. “Асі ” мав величезний успіх у глядачів не лише Туреччини , а й в інших країнах , закріпивши за тубою зоряний статус.

А в 2010 Туба з’явилася в образі циганки Хасрет в телесеріалі ” Gönülçelen ” .

В даний момент є особою засобів по догляду за волоссям Pantene .

Особисте життя Туба Бюйюкюстюн

У 2005 році у Туби зав’язався роман з партнером по серіалу “Під покровом лип” Бюлентом Інал , проте в 2007 році пара розлучилася .

Під час зйомок “Асі ” вона познайомилася з оператором- постоновщіком Самі Сайданом . З 2008 року пара почала зустрічатися , а в 2010 закінчила свої відносини .

У липні 2011 року в Парижі Туба вийшла заміж за актора Онура Сайлака . Їх романтичні стосунки почалися на знімальному майданчику серіалу ” Gönülçelen ” . 19 січня 2012 Туба народила двох дівчаток близнючок – Майю і Топрак .

Фільмографія Туба Бюйюкюстюн

  • 20 хвилин / 20 dakika – 2012
  • Запитай своє серце – 2010
  • Розбиваються серця – 2010
  • Асі – 2007-2009
  • Як любов – 2006
  • Іспит – 2006
  • Під покровом лип – 2005
  • Мій батько і мій син – 2005
  • Гюлізар – 2004
  • Çemberimde gül oya – 2004
  • Султан Макамін – 2003

Тепер ви знаєте цікаві факти з біографії Туба Бюйюкюстюн, про її сімейного життя, про фільми в яких вона знялася, і зможете насолодитися її красою, творчістю і акторською майстерністю.

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *