Бугра Гюльсой біографія, фільмографія

Бугра Гюльсой – турецький актор, відомий за багатьма фільмами і серіалами. Фільми з Бугра Гюльсой які принесли йому популярність «У чому вина Фатмагюль», »Кузей Гюней».

Бугра Гюльсой біографія

Дата народження – 22 лютого 1982
Зріст Бугра Гюльсой
– 1 , 75 м
Знак зодіаку – Риби

Бугра Гюльсой народився 22 лютого в Анкарі, там навчався у школі. Перший досвід виступу на сцені відбувся в школі, де навчався майбутній актор, тоді школа носила назву «zel Ar Koleji».

Всерйоз Бугра задумався про акторську професію тоді, коли почав навчання архітектурній справі в кіпрському Університеті Південного Середземномор’я. Саме там, він зіграв свою першу роль в постановці « Король вмирає» за сценарієм Ежена Йонеску.

У середині 2000 -х майбутній актор закінчив Університет, отримав диплом, але працювати за фахом так і не став, замість цього почав свій шлях у світ кіно.

бугра гульсой фльмографияКрім архітектурної справи і ролей в кіно, одним з його захоплень є фотографія, також у вільний час він займається графічним дизайном. Бугра є автором невеликих картин, змонтованих тільки з фотографій.

Чималий авторитет Гюльсой отримав тоді, коли взяв участь у проекті, організованому ООН і зайняв там призове місце. Слід зауважити, що тематика фестивалю була строго «кінематографічна». Для того щоб взяти участь в даному конкурсі, йому довелося зняти невеликий фільм і самому зіграти в ньому головну роль.
Актор, все своє доросле життя прожив у Стамбулі.

Бугра Гюльсой особисте життя

Сімейне життя у актора не склалася. Бугра Гюльсой одного разу був одружений на Бурдж Кара, але разом вони прожили трохи більше року, з 2011 по 2012 рік, після чого шлюб розпався.

Бугра Гюльсой фільмографія

  • Стара історія (серіал , 2013 ) Eski Hikaye … Mete
  • Настають хороші дні ( 2012 ) Güzel Günler Görecegiz … Cumali
  • Кузей Гюней (серіал , 2011 – … ) Kuzey Güney … Güney Tekinoglu
  • Тени и лица ( 2010 ) Gölgeler ve suretler … Ahmet
  • Без вини винувата (серіал , 2010 – 2012 ) Fatmagül’ün suçu ne ? … Vural Namli
  • Я бачив Сонце ( 2009 ) Günesi gördüm … Berat

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *