Бурак Хакки біографія, фільмографія

Бурак Хакки (Burak Hakkı) – турецький актор. Бурак Хакки в серіалі «Небесне кохання» (Між небом і землею) виконав роль Алі-Омер.

Бурак Хакки біографія

Народився 23 травня 1972 року в Муглі, Туреччина (за іншими джерелами в Стамбулі).

Закінчив факультет економіки Стамбульського університету. Вивчав економіку в університеті Монтре, Швейцарія. Захоплювався спортом, грав в університетській баскетбольної команді. Починав як модель, знімався в рекламних роликах.

Здобув перемогу на конкурсі «Best Model» в Туреччині (1994), увійшов до числа переможців на конкурсах кращих моделей в Австралії (1995) і Тунісі (1997) .

бурак хакки семья

В 1995-2003 роки працював моделлю кращих будинків моди Італії, ФРН, Австрії, Франції та Швейцарії.

З 2000 року – на ТВ і в кіно. Найвідоміша роль – Хусейн Кенан в телесеріалі «Симфонія любові» (2007-2009).

Бурак Хакки особисте життя

Дружина Бурака Хакки – Сема Шимшек. Має сина (народився 25 січня 2008 року)

Бурак Хакки фільмографія

Серіали з Бурак Хакки

2000 – Ask Ayni Adreste
2000 – Zehirli Cicek
2001- 2003 Gunah
2002 – Pasali
2002 – Kirik Ayna
2003 -2004 Чужа / Gurbet kadini
2005 – Yeniden Calikusu
2005 – Son Yuzlesme
2006 – Kaybolan Yillar
2007 -2008 Dudaktan Kalbe
2009-2010 Kucuk Kadinlar
2010 – Maskeli Balo
2010 -2011 Kizim Nerede / Де моя дочка?
2012-2013 Між небом і землею / Yer Gök Aşk
2013 Любов хліб і мрії / Aşk Ekmek ve Hayaller

Фільми з Бурак Хакки

2008 – Semum
2007 – Та жінка / O Kadin
2006 – Dünyayi kurtaran adam’in oglu

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *