Данило Страхов біографія, фільмографія

Данило Страхов – відомий актор театру і кіно.

Данило Страхов біографія

Страхов Данило Олександрович народився 2 березня 1976 року в Москві (в районі Ізмайлово).

Батько – філолог, етнолінгвіст (живе в США, в Бостоні), мати – психотерапевт, приватний практик.

У дитинстві захоплювався літературою і математикою, в школі він займався в театральному гуртку.

У 1993 році, закінчивши середню школу № 734 Данило вступив на акторський факультет Школи-студії МХАТ. Провчившись рік на курсі Авангарду Леонтьєва, він перевівся в Щукінське училище на курс Євгенія Рубенович Симонова.

У 1996 році, будучи студентом Данило дебютував в кіно, знявшись в епізодичній ролі у фільмі-гротеску Бориса Бланка «Кар’єра Артуро Уї. Нова версія »за п’єсою Бертольда Брехта.

У 1997 році, після закінчення театрального училища ім. Б. Щукіна, був запрошений в Московський драматичний театр імені М. В. Гоголя, де пропрацював до 1999.

З 1999-го по 2001-й роки актор співпрацював з Театром імені Моссовета і Московським драматичним театром під керівництвом Армена Джигарханяна.

З 2001-го Данило Страхов є актором Московського драматичного театру на Малій Бронній.

Крім роботи в театрі, актор багато знімається в кіно.

Проживає в Москві. Одружений на актрисі Марії Леоновій (з 2000 р).

Данило Страхов фільмографія

2015 Шок
2015 Сімейний альбом
2015 Правда Саманти Сміт (короткометражний) :: Артур Сміт
2015 Неопалима купина
2015 Максимальний рівень довіри :: Ігор Хрустальов :: головна роль
2015 Фарца :: Геннадій Шпаликов

2014 Холодний розрахунок :: Ігор Стрельников :: головна роль, бізнесмен
2014 Пошуки доказів :: Артем Сергєєв :: головна роль, експерт-криміналіст
2014 Обіймаючи небо :: Андрій Володимирович Луговий, льотчик-випробувач, підполковник, батько Жені
2014 Ленінград 46 :: Борис Земляков :: головна роль

2013 Цезар :: Денис Звягін :: головна роль, капітан поліції, учасник оперативно-слідчої групи

2012 Принцип Хабарова :: Андрій Єршов, майор
2012 Зовнішнє спостереження :: Євген Камиш :: головна роль
2012 Зоннентау :: Віктор Старостін, “Шульц” :: головна роль, “чорний археолог”
2012 Апофегей :: Валерій Чистяков :: головна роль

2011 Товариші поліцейські :: Леонід (“Циркач”), фокусник, злодій (6 серія)
2011 Німець (Білорусь) :: Антон Ушаков :: головна роль, бізнесмен, співвласник ресторану в Москві
2011 На край світу :: Едуард Иволгин
2011 Інкасатори :: Вадим Стрільців :: головна роль, колишній спецназівець
2011 Генерали проти генералів | Generals Against the Generals, The (документальний) :: провідний :: головна роль

2010 Ідеальний чоловік (фільм-спектакль) :: Лорд Горинг :: головна роль
2010 Варшавська мелодія (фільм-спектакль) :: Віктор :: головна роль

2009 Правосуддя вовків | Mika i Alfred :: Міка в молодості / Альфред :: головна роль
2009 Пастка (Україна) :: Станіслав Герман :: головна роль, психоаналітик
2009 Ісаєв :: Максим Максимович Ісаєв :: головна роль

2008 Ми з майбутнього :: Олексій Дьомін, старший лейтенант
2008 Гра :: Азис, підприємець
2008 Блаженна (Росія, Україна) :: Роман :: головна роль

2007 Судова колонка :: Антон Нікітін :: головна роль, слідчий міської прокуратури
2007 Натурниця :: Андрій Позднишев
2007 Любов на вістрі ножа :: Олександр Логінов :: головна роль
2007 Джоконда на асфальті :: Кирило

2006 Перегон :: Лісневський Сергій Михайлович :: головна роль
2006 Спекотний листопад :: Олег Радін :: головна роль
2006 Грозові ворота :: Панкратов :: головна роль, старший лейтенант
2006 Завжди говори “завжди” -3 :: Дмитро Грозовский :: головна роль

2005 Талісман любові :: Данило Дронов :: головна роль, потомствений авантюрист і мандрівник

2004 Торгаші (Україна) :: Микита Ікушкін :: головна роль
2004 Звіздар :: Віктор Костромітін :: головна роль
2004 Діти Арбата :: Юрій Шарок :: головна роль
2004 Завжди говори “завжди” -2 :: Дмитро Грозовский :: головна роль

2003-2004 Бідна Настя :: Володимир Корф :: головна роль, барон

2003 Краще місто Землі :: Антон, син Бєляєва
2003 Євлампія Романова. Слідство веде дилетант-1 :: Михайло Романов (фільм 1)
2003 Завжди говори “завжди” :: Дмитро Грозовский :: головна роль

2002 Жіноча логіка – 2 :: Дмитро Ткаченко, піаніст в ресторані
2002 Головні ролі :: Сенді
2002 Віліси :: менеджер
2002 Бригада :: Віталій Сухотскій, друг Олі Сурікової (6 серія)

2001 Сищики-1 :: Славік, він же Едік, він же Алік, він же Льолік, кличка “Натура” (фільм 4)
2001 Північне сяйво :: Вадим
2001 П’ятий кут :: Едик
2001 Новорічні пригоди :: Сергій, друг Галі

2000 Маросейка, 12 :: Толік Шаткевіч (фільм 2)

1999 Будемо знайомі! :: Вадим

1996 Кар’єра Артуро Уї. Нова версія :: Інна, невелика гротескна роль фаворита Ернесто Роми

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *