Деніз Чакир біографія

Деніз Чакир ( Deniz Cakir ) – турецька актриса, відома за серіалом “Величне століття”. Фільми з Деніз Чакир цікаво дивитися, адже вона не тільки красива жінка, а й прекрасна актриса. Багатьох цікавить біографія Деніз Чакир, її особисте життя, її фільмографія.

Дата народження – 31 грудня 1982
Місце народження: Туреччина , Анкара
Зріст Деніз Чакир – 175 см
Сімейний стан Деніз Чакир – не одружена

Біографія Деніз Чакир

Деніз Чакир – одна їх самих затребуваних, успішних і талановитих актрис Туреччини. Народилася Деніз в Анкарі 31 грудня 1982. В школі вона активно брала участь у театральних постановках. Тоді-то і став виявлятися її талант до акторської майстерності. Після закінчення школи Деніз вирішила присвятити своє життя театру і кіно, вибравши нелегку професію актриси.

дениз чакырЧакир вчилася в Анкарській державній консерваторії (відділення театру) і закінчила Державний Університет Театрального мистецтва.

Після навчання Деніз працювала в театрі, знімалася в кіно та рекламі, паралельно працювала на радіо. Гарний голос допоміг їй у побудові кар’єри – завдяки йому вона змогла підробляти на радіо і озвучувала безліч різних проектів .

Наставниками юної красуні стали відомі турецькі актори Хулія Авсар і Джихан Юнал.

Популярність Деніз Чакир принесла роль Ферхунде в серіалі «Листопад», але самі її відомі ролі – Іффет в однойменному серіалі, а також Шах -у Хубал Султан в серіалі «Величне століття».

Красива жінка і талановита актриса, Деніз Чакир успішна не тільки в роботі, але щаслива і в особистому житті. Деніз не бажає зупинятися на досягнутому, вона активно пробує свої сили і в музичній кар’єрі.

Фільмографія Деніз Чакир

  • 2004 Бажання Жінки Kadın İsterse
  • 2005 İki Arada Aşk
  • 2006-2009 Yaprak Dökümü
  • 2006 Evet Benim / İşte Benim
  • 2006 Європейська частина Avrupa Yakası
  • 2008 мф Кунг -фу панда Kung Fu Panda Гадюка (озвучка)
  • 2008 мф Сімпсони в кіно The Simpsons Movie Рід і Тодд Фландерс (озвучка)
  • 2008 Залізна людина Iron Man ( озвучка)
  • 2009 Kako Si? (Лідія)
  • 2009 40
  • 2010  Залізна людина 2 Iron Man 2 ( озвучка)
  • 2011 Ya Sonra
  • 2011 Іффет İffet
  • 2012-2013  Величне століття Muhteşem Yüzyıl
  • 2014 Ya Sonra 2

Тепер ви знаєте факти біографії Деніз Чакир, подробиці про її інтереси, в яких фільмах він знялася, та інші цікаві факти про відомої турецької актриси.

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *