Дмитро Бджола біографія, фільмографія

Актор Дмитро Бджола став відомим для глядачів в 2013-2014 роках, після того як активно почав зніматися у кіно.

Дмитро Бджола біографія

Дмитро Бджола народився 21 травня 1984 року в Талліні.

У 2006 році закінчив акторський факультет Школи-студії МХАТ.

У 2013 році закінчив заочне відділення режисерського факультету Театрального училища ім. Щукіна (майстерня Л.Є. Хейфеца).

У 2006-2008 роках працював в Талліннському Російському театрі.

З 2009 року – в трупі «Чеховської Студії» під керівництвом В.Г. Байчера (Москва)

Дмитро Бджола фільмографія

дмитрий пчела личная жизнь2016 Провокатор
2016 Відділ :: Харламов
2016 Щоденник свекрухи :: Антон

2015 Заради любові я все зможу (Україна): Ростислав Городецький
2015 Все тільки починається :: Олексій :: головна роль

2014 Дикий-4 :: Андронов
2014 Селянка
2014 Вір мені :: Ігор, колишній чоловік Світлани
2014 Поверни моє кохання (Росія, Україна) :: Антон :: головна роль

2013 Поцілунок! (Україна) :: Тимофєєв
2013 Петля часу :: князь Новоруцкий
2013 Квиток на двох (Україна) :: Сергій Григорович Кузнєцов

2012 Нелюбима :: Микита Фомін :: головна роль

2011-2012 Катина любов (всі сезони) :: Євген Труханов :: головна роль
2011 П.М. Третьяков. Історія великої колекції (документальний) :: А.Иванов

2010 Олімпійське село :: епізод

2009 Крем :: Аркадій

Дмитро Бджола призи і нагороди

Лауреат Міжнародного Міжвузівського Конкурсу самостійних студентських режисерських робіт серед театральних Вищих навчальних закладів (2011 рік).
Лауреат міжнародного фестивалю “Липецькі театральні зустрічі” в номінації “Краща чоловіча роль другого плану” (2012 рік).

Тепер ви знаєте біографію Дмитра Бджоли, фільми за участю Дмитра Бджоли і зможете стежити за подальшими успіхами улюбленого актора.

Коментарі:
  1. 3 роки ago

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *