Дмитро Ендальцев біографія, фільмографія

Дмитро Ендальцев – актор театру і кіно, популярність здобув після виходу фантастичного серіалу “Вижити після”.

Дмитро Ендальцев біографія

Ендальцев Дмитро Сергійович народився 20 лютого 1989 року в Москві.

У 2012 році закінчив Театральний інститут ім. Б. Щукіна (художній керівник курсу – В.П.Ніколаенко).

Грав у Музичному театрі юного актора.

Не дивлячись на активну участь в кінематографі, Дмитро встигає також працювати в театрі Вахтангова. Свого часу він був одним з акторів мюзиклу «Норд-Ост».

Дмитро Ендальцев фільмографія

2015 Повелителі снів

2015 Кінець прекрасної епохи :: Оська Чернов

2015 Гороскоп на удачу :: Максим :: головна роль

2014 Нереальна любов
2014 Земський лікар. Любов всупереч :: Юрочка, лікар
2014 Щоденник мами першокласника :: Андрій, тато Васі
2014 Дід Мороз

2013 Занурення
2013 Перше кохання :: Микита
2013 Ой, ма-моч-ки! (Білорусь, Росія) :: Борис Шумський (Шумахер)
2013 Земський лікар. Повернення :: Юрочка, інтерн
2013 Вижити після :: Митя :: головна роль

2012-2014 Без терміну давності :: Антон :: головна роль

2012 Цікава Варвара :: Максим Двоскін, програміст (7 серія)
2012 Любов не ділиться на два :: Митя, друг Марини
2012 Виходжу тебе шукати-2 :: Андрій Зінов’єв, наречений
2012 Володіння 18 :: Максим :: головна роль

2011 Кодекс честі-5 :: Осін
2011 Зрада :: Олег
2011 Закон і Порядок: Злочинний умисел -4 :: Алекс (1 серія)

2010 Кодекс честі-4 :: Осін (фільм 1)

2009 Журов :: Олексій, син Сметаніна (фільм 4)

2008 Марево :: епізод
2008 Біла акація (фільм-спектакль) :: епізод

2005 Я тебе обожнюю … :: Школяр

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *