Дмитро Ісаєв біографія, фільмографія

Дмитро Ісаєв біографія, фільмографія відомого актора театру та кіно в цій статті.

Дмитро Ісаєв біографія

Ісаєв Дмитро Олексійович народився 23 січня 1973 року в Ленінграді.

До сьомого класу зробив вибір на користь мистецтва – з 14 років грав на скрипці в джаз-оркестрі театру «Притулок Комедіанта».

З другої спроби, в 1992 році, вступив до Ленінградський державний інститут театру музики і кінематографії, який закінчив в 1996 (майстерня В.В. Петрова).

Служив в театрі «Російська антреприза» ім. А.Миронова, «Притулок комедіанта» і в театрі ім. В. Ф. Коміссаржевської.
Довгий час не знімався в кіно, оскільки не було запрошень, присвячуючи всього себе театру, де зіграв більше двох десятків ролей.

Першою серйозною роботою в кіно стала головна роль у стрічці Кирила Капіци «Пані Перемога».
Після цього почав поєднувати театральні роботи зі зйомками.

Величезний успіх акторові принесла роль цесаревича Олександра Миколайовича в серіалі «Бідна Настя».

Дмитро Ісаєв особисте життя

Актор тричі одружений:

  • Перша дружина – Ася Шібарова, актриса Санкт-Петербурзького театру “Акваріум”.
    Дочки Софія і Поліна.
  • Друга дружина – Інна Гінкевіч, балерина театру Станіславського і Немировича-Данченка.
  • В даний момент одружений на Оксані Рожок, колишньої артистці балету.
    Син Олександр (28 червня 2014 року).

Дмитро Ісаєв фільмографія

2015 Провокатор
2015 Красуня :: Вадим
2015 Кістки
2015 Золота клітка
2015 НепридумАл життя :: Діма

2014 Дорога додому :: Денис Романов, друг Матвія, інвалід

2013 Квіти зла :: Анатолій, радіожурналіст
2013 Не жіноча справа :: Олексій Віталійович Гаврилов, адвокат
2013 Клянемося захищати (Білорусь, Росія) :: Євген Кречетов :: головна роль

2012 Остання жертва :: Олексій Нестеренко :: головна роль
2012 Подаруй мені неділю :: Михайло Антонов
2012 Кожен за себе :: Ігор Савінков
2012 Дикий-3 :: Костянтин Сергійович
2012 Закохані в Київ (кіноальманах) (Україна)
2012 1812: Уланська балада (Білорусь, Польща, Росія, Чехія) :: Олександр I, імператор Росії

2011 Термінал :: Макс Орлов, начальник брокерської контори
2011 Секта :: Данило :: головна роль
2011 Передбачення :: Ігор :: головна роль
2011 Павутинка бабиного літа :: Сергій :: головна роль, головний редактор
2011 Обітниця мовчання :: Георгій :: головна роль
2011 Будинок на краю :: Сергій, чоловік Ганни
2011 Богині (Україна)
2011 Безприданниця :: Сергій Параті

2010 Почуй моє серце :: Кирило :: головна роль
2010 Докази :: Суханов
2010 Капітан Гордєєв :: Кирило Шустов

2009 Пушкен (Україна, не був завершений)
2009 Одержимий :: Герман Дубровник, відомий адвокат
2009 Заградотряд :: Васильок

2008 Синя борода :: Філіп Сергійович :: головна роль, молодий олігарх, займається нафтовим бізнесом
2008 Мінливості долі :: Антон Бестужев :: головна роль, чоловік Даші
2008 Пісочний дощ :: Ігор Зорін :: головна роль

2007 Ти мене чуєш? :: Вітчим Льохи :: головна роль
2007 Повне дихання (Росія, Україна) :: Костя :: головна роль
2007 Квартет для двох (Україна) :: Вадим :: головна роль
2007 Гріхи наші :: Сергій Невзоров :: головна роль
2007 Війна і мир | War and Peace (Росія, Франція, Німеччина, Італія, Іспанія, Польща) :: Микола Ростов

2006 З полум’я і світла :: князь Олександр Васильчиков, секундант на останній дуелі поета
2006 Повернення блудного тата :: Олексій :: головна роль

2005 З днем ​​народження, королева! (Україна) :: Джордж Андестенда, племінник лорда

2004 Гра on-line
2004 Дорога Маша Березіна :: Євген Абрамов, скрипаль
2004 Гріхи батьків :: Волков Петро Сергійович :: головна роль, дворянин, син багатого фабриканта

2003-2004 Бідна Настя :: Цесаревич Олександр :: головна роль
2003 Вулиці розбитих ліхтарів-5 :: Пахомов, молодий оперативник (3 серія)
2003 Мангуст :: Гриша, футболіст
2003 Любов імператора :: цесаревич
2003 Бандитський Петербург – 6 (Журналіст) :: Влад, коханець Тихорєцької

2002 Морський вузол :: Євген :: головна роль, вчений-океанолог
2002 Пані Перемога :: Слава :: головна роль, що подає надії плавець

2001 Срібне весілля :: епізод

1995 Дебюссі, або Мадемуазель Шу-Шу | La musique de l’amour: Chouchou (Франція, Росія) :: Рауль, син Еми і Бордаков

Участь у фільмі
2012 Наталія Варлей. Без страховки. (документальний)

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *