Дмитро Лалєнков біографія, фільмографія

Актор Дмитро Лалєнков – заслужений артист України. Біографія і фільмографія Дмитра Лалєнкова, його особисте життя розглянуті в цій статті.

Зріст Дмитро Лалєнков – 1,82
Знак Зодіаку – Телець

Дмитро Лалєнков біографія

Дмитро Валерійович Лалєнков народився 4 травня 1966 у м. Стаханові Луганської області.

Навчався у спортивному інтернаті. У дитинстві серйозно займався боксом, був навіть чемпіоном України і СРСР.

Виріс в музичній сім’ї, Дмитро навіть вступив в музичному училищі імені Гліера, однак недовго навчався класичному вокалу.

Під час строкової служби в армії познайомився з сином відомої актриси Ади Миколаївни Роговцевої – Костянтином. Ада Миколаївна розгледіла в ньому акторський талант і підготувала для вступу в театральний інститут.

Закінчив Київський державний інститут театрального мистецтва ім. Карпенка-Карого, після чого 14 років пропрацював у Київському театрі російської драми ім. Лесі Українки. П’ять разів ставав лауреатом професійної театральної премії «Київська пектораль».

Славу на Україні йому приніс комедійний серіал «Леся + Рома». Зараз Дмитра часто запрошують працювати російські режисери. Він разом з Ірмою Вітовською вів реаліті-шоу «Шлюбні ігри».

Нагороджений Гран-прі на міжнародних кінофестивалях в Локарно, Варні, Відні, Парижі. За державним замовленням Франції написав сценарій художнього фільму. У Голлівуді зіграв разом з Джеймсом Белуші. Знявся в декількох фільмах і серіалах у Франції та Австрії.

Дмитро Лалєнков особисте життя

Дружина – Олена Стефанська, актриса
Син – Микита Лалєнков (нар. 23 червня 1990)
Син – Ілля Лалєнков (нар. 12 червня 2005)

Дмитро Лалєнков фільмографія

2015 Битва за Севастополь (Росія, Україна, у виробництві)

2014 Впізнай мене, якщо зможеш :: адвокат Дениса
2014 Дворняжка Ляля (Україна) :: Іван Ілліч Свиридов
2014 Брат за брата-3 (Росія, Україна) :: Андрій Пузанов, бізнесмен

2013-2014 Сашка (Україна) :: Володимир Миколайович Привалов :: головна роль, лідер партії «Прогрес»

2013 Сусіди по розлученню :: ветеринар
2013 Жіночий лікар-2 (Україна) :: Гліб Терьохін (28 серія)
2013 Бідна Liz (Росія, Україна) :: Микола Соколов, чоловік Єлизавети, батько Олі

2012 Страшна красуня (Україна) :: Вадим Семенович
2012 Стань мною (Росія, Україна) :: Алсуфьев кінозірка
2012 Світ Соні (Україна)
2012 Особисте життя слідчого Савельєва (Росія, Україна) :: Аркадій Ілліч Сергєєв, директор ліцею
2012 Повернення Мухтара-8 :: Ігор Васильович, батько Каті

2011 Пончик Люся (Росія, Україна) :: Євген Іванович Панченко
2011 Доярка з Хацапетівки-3 (Росія, Україна) :: Павло Павлович
2011 Весна в грудні :: Семен Семенович Шульга, продавець квартири

2010-2013 Єфросинія (всі сезони) (Росія, Україна) :: режисер Карпов
2010 Хроніки зради :: Андрій :: головна роль
2010 Демони :: Олександр Бронштейн, син ювеліра
2010 Повернення Мухтара-6 :: Михайло (59 серія)

2009 Пушкен (Україна, не був завершений)
2009 Викрадення Богині (Росія, Україна) :: Еммануїл Фіцлер, ілюзіоніст
2009 За законом (Україна) :: Кречетов
2009 Її серце (Україна), директор радіоканалу
2009 Доярка з Хацапетівки. Виклик долі (Росія, Україна) :: Павло Павлович, начальник охорони

2008 Роман вихідного дня (Україна) :: Едуард Вікторович Холодков
2008 Мільйон від Діда Мороза (Україна)
2008 Заходь – не бійся, виходь – не плач (Росія, Україна) :: Альфред, коханець Стелли, «ховрах накачаний»

2007 Убити змія :: Родрігес
2007 Сьома пелюстка (Україна) :: Валентин Тимофійович :: головна роль, чоловік Віри
2007 Свої діти :: фізрук
2007 Психопатка (Україна) :: Гоша, поет-актор, гість на ювілеї
2007 Мовчун (Україна) :: Микола Локтєв
2007 Кольє для снігової баби (Україна) :: Діма
2007 Доярка з Хацапетівки (Росія, Україна) :: Павло, начальник служби охорони

2006 Обережно, блондинки! (Україна) :: Олексій
2006 Чи не наїжджай на Діда Мороза (Україна) :: головна роль
2006 Мій принц (Україна) :: Павло, партнер Алли по бізнесу
2006 Кактус і Олена (Росія, Україна) :: Роман Петрович Самохвалов, прокурор
2006 Золоті хлопці-2 (Росія, Україна) :: Ілля Удальцов
2006 Зоряні канікули (Україна) :: інопланетяни астронавт
2006 Будинок-фантом у придане (Україна) :: Федір, один Паші, шоумен
2006 Дідусь моєї мрії-2 (Україна) :: Женя Шевченко
2006 Вовчиця (Україна) :: Аркадій Стрілецький
2006 Богдан-Зиновій Хмельницький | Богдан-Зиновій Хмельницький (Україна)
2006 Битви сонечок (Україна) :: Бобров Дмитро

2005-2006 Леся плюс Рома | Леся + Рома (Україна) :: Рома :: головна роль

2005 Золоті хлопці (Росія, Україна) :: Ілля Удальцов (Сироткін), художник
2005 Дідусь моєї мрії (Україна) :: Євген Шевченко :: головна роль
2005 Братство (Україна) :: слідчий

2004 Украдене щастя | Украдене щастя (Україна) :: епізод
2004 Секонд-хенд (Україна) :: головна роль
2004 Російські ліки :: Борис Альбертович
2004 Попіл Фенікса (Росія, Україна) :: Молох
2004 Небо в горошок (Україна) :: гравець
2004 Джокер (Україна) :: Саша
2004 12 стільців (Україна)

2003 Роксолана 3. Владичиця імперії (Україна) :: Ростем-паша

2002 Шум вітру (Україна)
2002 Прощання з Каїром | Прощання з Каїром (Україна) :: епізод
2002 Нероби (Україна) :: Сергій, чоловік Лізи

2001 Слід перевертня :: Андрій Симоненко, художник

2000 Пригоди кинутого чоловіка :: Євген :: головна роль

1999 Як гартувалася сталь | 鋼鐵 是 怎樣 煉成 (Китай, Україна) :: епізод

1997 Принцеса на бобах (Україна, Росія) :: Іштван

1996 Спасибі за те, що ти є … (Україна)

1994 Жорстока фантазія (Україна, Литва)

1993 Дика любов (Україна) :: Губан
1993 Благо- дарую! .. (Україна, фільм-спектакль) :: Він

Тепер ви знаєте фільми за участю Дмитра Лаленкова, його біографію, і зможете подивитися навіть перші його роботи в кіно.

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *