Едже Услу біографія, фільмографія

Едже Услу (Ece Uslu) – турецька актриса, модель, телеведуча. Едже Услу виконавиця ролі Ебру в серіалі “Чорна троянда”

 Едже Услу біографія

Едже Услу народилася в Ізмірі (Туреччина), 9 вересня в 1974 році. З дитинства відвідувала уроки балету в Ізмірському державному театрі. Коли Едже виповнилося 14 років її сім’я переїхала жити в Стамбул.

У Стамбулі Едже Услу влаштувалася працювати в театр «Ferhan Şensoy», спочатку працювала в суб-задачі, пізніше, протягом року вона працювала актрисою. Крім театру, завдяки своїй привабливій зовнішності, Едже стала працювати в модельному бізнесі. Саме модельний бізнес приносив матеріальний дохід, тому впродовж 5 років Едже Услу працювала моделлю. Але бажання зніматися в кіно її не покидало

Ece Uslu фото В кіно знімається з 1990, але популярність прийшла через багато років у 2002 р

 Едже Услу особисте життя

На даний момент Едже Услу незаміжня, дітей у неї теж немає. Весь свій час актриса присвячує зйомкам в кіно.

Едже Услу фільмографія

Чорна троянда / Karagül (серіал, 2013)
За хмарами / Bulutlarin Otesi (серіал, 2012)
Erik Zamanı (фільм, 2011)
Де моя дочка? / Kizim nerede (серіал, 2010)
Останній урок / Son ders (фільм, 2008)
Ayıp Ettik (серіал, 2008)
Кур’єр / Ulak (серіал, 2007)
Не можу сказати прощай / Elveda derken (серіал, 2007 – 2008)
Sirca Kosk (серіал, 2006)
Три жінки / Uc Kadin (серіал, 2005)
Ölümüne Sevdalar (серіал, 2005)
Романтика смерті / Askimizda ölüm var (серіал, 2004)
Магія / Büyü (фільм, 2004)
Зерде / Zerda (серіал, 2002 – 2004)
Bana Abi De (серіал, 2002)
Ти вийдеш за мене? / Benimle evlenir misin (серіал, 2001)
Бай-бай / Güle güle (серіал, 2000)
Три жінки 2 / Uc Kadin 2 (фільм, 2000)
Три жінки 1 / Uc Kadin 1 (фільм, 2000)
Роза вітрів / Ruzgar Gulu (фільм, 1999)
Фірат / Firat (серіал, 1997)
Чорний ангел / Kara melek (серіал, 1996)
Любовні спогади / Anilardaki Sevgili (серіал, 1996)
Sahte Dunyalar (серіал, 1995)
Веселка / Gokkusagi (серіал, 1995)
Mirasyediler (серіал, 1995)
Капітан Яхья / Yahya Kaptan (серіал, 1995)
Брехня / Yalanci (фільм, 1994)
Шановні партнери / Sevgili Ortak (серіал, 1993)
Rumuz Sev Beni (серіал, 1993)
Я іскра / Kivilcim (серіал, 1993)
Son Soz Sevginin (серіал, 1993)
Sari tebessüm (серіал, 1992)
Ah .. gardasim (фільм, 1991)
Ana (серіал, 1991)
Iz Pesinde (серіал, 1989)

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *