Фахрі Евджен біографія

Актриса Фахрі Евджен – стала відома після виходу серіалу «Корольок – пташка співоча», де вона зіграла роль Фаріде. Біографія Фахрі Евджен і особисте життя розглянуті в цій статті.

Ім’я: Fahriye Evcen
Фахрі Евджен ріст – 1, 73 м
Знак Зодіаку – Близнюки

Фахрі Евджен біографія

Турецька актриса Фахрі Евджен народилася 4 червня 1986 року в Золінгені (Німеччина). У сім’ї було четверо дітей.

Закінчивши школу, Фахрі поступила в Дюссельдорфі, в Унверсітет імені Генріха Гейне на факультет соціології. Пізніше отримати ще одну освіту, закінчивши в Стамбулі Босфорський Університет.

В 19 років Ефджен поїхала з мамою на канікули в Стамбул (Туреччина), де потрапивши на кастинг отримала невелику роль в серіалі під назвою «Ніколи не забувайте». Евджен взяла академічну відпустку і переїхала разом з матір’ю в Стамбул, де почала зніматися в кіно.

Фахрі Евджен особисте життя

Зустрічалася з Озджаном Деніз близько двох років, але пара розлучилася ще в 2012 році. На сьогоднішній день актриса вільна, і присвячує свій час роботі та розвитку себе.

Фахрі Евджен фільмографія

Любов схожа на тебе (2015) Aşk Sana Benzer
Корольок – пташка співоча (серіал, 2013 – 2014) Çalikusu … Feride
Ти, мій дім (2012) Evim Sensin … Leyla
Брехлива весна (серіал, 2011) Yalanci Bahar … Zeynep Karaman
Сеньйора Енріка (2010) Sinyora Enrica ile Italyan Olmak … Young Signora Enrica
Команда: На шляху Аллаха (2010) Takiye: Allah yolunda … Sevde Aksu
Гол мого життя (2008) Ask tutulmasi … Pinar
Небеса (2008) Cennet … Kiz
Туга (міні-серіал, 2006) Hasret … Söngül
Листопад (серіал, 2006 – 2009) Yaprak dökümü … Necla Tekin
Фільми за участю Фахрі Евджен розкривають всі таланти й акторські здібності актриси.

Фахрі Евджен цікаві факти

фахрие євджен биографияФахрі Ефджен входить в 10-ку найкрасивіших турецьких актрис.
Улюблені книги Фахрі Евджен – книги з філософії, соціології та психології.
Знання мов – іспанська, німецька, турецька та англійська.
Дитинство у Евджен було досить важке. Коли їй було всього лише сім років у Німеччині стали розвиватися антитурецькі репресії. В її місті неонацисти спалювали будинки турків, били їх. Найчастіше сім’ї Евджен доводилося сидіти в повній темряві будинку, щоб уникнути нападу.

Тепер ви знаєте коротку біографію Фахрі Евджен і про її особисте життя. Серіали з Фахрі Евджен всі її прихильники переглядають по кілька разів.

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *