Галина Безрук біографія, фільмографія

Галина Безрук – актриса театру і кіно, її біографія і фільмографія викладена в цій статті.

Галина Безрук біографія

Безрук Галина Анатоліївна народилася 1 травня 1988 у м Краматорськ (Україна). Навчалася в музичній школі по класу скрипки, співала в дитячому хорі.

У 17 років переїхала до Києва. Закінчила Київський національний університет театру, кіно і телебачення (КНУТКіТ) ім. І.К.Карпенка-Карого.

У 2010 році закінчила Інститут екранних мистецтв, факультет кіно-і телемистецтва (майстерня н.а. України В.Д.Талашко), спеціальність «Диктор, телеведучий, актор кіно».

З 1996 по 2005 р.р. – Актриса молодіжного народного театру «Бам-Бук».

Галина Безрук фільмографія

2015 Останній яничар (Росія, Україна) :: Оксана
2015 Особистий інтерес (Росія, Україна) :: Тетяна :: головна роль

2014 Швидка допомога (Україна) :: Яна, випадкова подружка Романцева (15 серія)
2014 Останній москаль (Україна) :: Ксенія, вчителька
2014 Поки станиця спить (Росія, Україна) :: Оксана
2014 Брат за брата-3 (Росія, Україна) :: Катя

2013 Поцілунок! (Україна) :: Катя Ворошилова

2012 Порох і дріб (Росія, Україна) :: Моніка, повія (5 серія)
2012 Жіночий лікар (Україна) :: Настя Авдєєва (29 серія)
2012 Джамайка :: Дуся, домробітниця Романа

2011 Повернення Мухтара-7 :: адміністратор салону “Імперія тату” (42 серія)

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *