Христина Казінскі біографія, фільмографія

Христина Казінскі біографія молодої актриси театру і кіно викладена в цій статті.

Христина Казінскі біографія

Казінскі Христина Тарасівна народилася 3 жовтня 1989 в Калінінграді. З п’яти років живе в Москві.

У 2011 році закінчила Театральне училище імені Щукіна (курс Ю. Ніфонтова).

Широкому колу глядачів відома по ролі Ані в серіалі «Чорнобиль. Зона відчуження »на ТНТ.

Вільно володіє англійською мовою, захоплюється класичними і бальними танцями.

Є молодший брат Максим.

Грала на сцені Театру ім. Вахтангова.

Христина Казінскі фільмографія

2015 Заради любові я все зможу (Україна)
2015 Хлопець з нашого кладовища
2015 Нюхач-2 (Україна) :: Лена
2015 Кролиця (короткометражний)

2014 Чорнобиль. Зона відчуження :: Аня :: головна роль
2014 Практика :: Світлана Іллінська, постраждала
2014 Справа Батагов :: Ірина :: головна роль, психолог

2013 Таємниці інституту шляхетних дівчат :: Алена Знаменська (2) :: головна роль

2012-2014 Без терміну давності :: Насонова

2012 Сутичка :: Настя Полуніна :: головна роль
2012 Лісник :: Юля Мохова (38 серія)
2012 Ланка :: Тетяна Шніткіна :: головна роль

2011 Адвокат-8 :: Марина, подруга Шарова (22 серія)

2010 У Росії йде сніг (не був завершений) :: Катя

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *