Ірма Вітовська біографія, фільмографія

Ірма Вітовська – українська актриса театру і кіно, відома за роллю Лесі у серіалі «Леся + Рома».

Ірма Вітовська біографія

Ірма Григорівна Вітовська народилася 30 грудня 1974 в Івано-Франківську.

1998 року закінчила Львівський державний музичний інститут за спеціальністю «Актриса драматичного театру», курс Богдана Козака. З того ж року працює в Молодому театрі.

Ірма Вітовська була учасницею багатьох міжнародних театральних фестивалів, отримувала персональні нагороди.

Була ведучою телепередач «Шлюбні ігри, або Номер для молодят» і «Народна зірка».

У 2014 році ведуча «Мій малюк зможе».

Особисте життя Ірми Вітовської

  • Чоловік – Володимир Кокотунов (нар. 1 травня 1969), актор Молодого театру
  • Син – Орест Кокотунов (нар. 29 березня 2011)

Ірма Вітовська фільмографія

2014 Пограбування по-жіночому

2013 Нюхач (Україна) :: Марина, дружина Кононова
2013 Метелики (Україна) :: перукар
2013 Криве дзеркало душі (Україна) :: Зіна, дружина Риндіна
2013 Жіночий лікар-2 (Україна) :: Рита Кузьменко (23-тя серія)

2012 Лист очікування (Росія, Україна) :: Нонна Гольцова, дружина Григорія, господиня салону краси
2012 Камінний гість (Україна) :: Леся, подруга Елеонори
2012 Спокута :: Світлана, подруга Поліни, дієтолог

2009 Територія краси (Україна) :: Вероніка Федорівна, клієнтка клініки
2009 За загадкових обставин (Україна) :: Анпаконда
2009 Мудаки. Арабески (Україна)
2009 Лабіринти брехні (Україна) :: Аля, подруга Ольги
2009 Загадай бажання (Росія, Україна) :: Софія Аркадіївна, Соня, подруга Насті
2009 Акула (Україна) :: Слава Корабльова, подруга Інни

2008 Хороші хлопці (Україна) :: Віра Григорівна Темникова
2008 Папа напрокат (Україна, Росія) :: Соня, подруга Ірини
2008 Почати спочатку. Марта (Росія, Україна) :: Валя, секретар Марти
2008 Мільйон від Діда Мороза (Україна)
2008 Донечко моя (Україна) :: Саша
2008 Владика Андрій (Україна) :: дама в кафе

2007 Кольє для снігової баби (Україна) :: Кіра, подруга Каті

2006-2007 Ангел-охоронець | Янгол-охоронець (Україна) :: Люба

2006 Чи не наїжджай на Діда Мороза (Україна) :: головна роль
2006 Жіночі сльози (Україна) :: Тетяна Синельникова
2006 Богдан-Зиновій Хмельницький
2006 Битви сонечок (Україна) :: епізод

2005 – 2006 Леся плюс Рома | Леся + Рома (Україна) :: Леся :: головна роль
2005 Дідусь моєї мрії (Україна) :: подруга Олени

2004 Між першою і другою (Україна)
2004 Залізна сотня | Залізна сотня (Україна) :: Стефа

2000 Нескорений | Нескорений (Україна) :: Дарина Гусяк «Нуся»

ОЗВУЧУВАННЯ

  • Злидні (мультфільм) (укр. Злидні, 2005)
  • Телепузики – Лала
  • Вольт (2008) – кішка Маркіза
  • Лоракс (2012) – мати Теда
  • 2014 Бабай (Україна, анімаційний)

ТЕАТРАЛЬНІ РОБОТИ
Марія Антонівна – «Ревізор»;
Клара – «Севільська заручини»;
Актриса – «Трагедія Гамлета, принца Датського»;
Гризетка – «Хоровод любові»;
Дуняша – «Одруження»;
Дружина – «Маринований аристократ»;
Галя – «Московіада».

ПРИЗИ І НАГОРОДИ

2001 – «Київська пектораль» за роль Русалоньки в однойменній виставі
2006 – номінація «Акторський талант» на Best Ukrainian Awards
2006 – «Телетріумф» за кращий серіал «Леся + Рома»

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *