Іван Стебунов біографія, фільмографія, особисте життя

Актор Іван Стебунов – знімався в серіалах «Однолюби», «Котовський», «Впізнай мене якщо зможеш».

Дата народження: 9 листопада 1981 року
Знак Зодіаку: Скорпіон
Зріст Іван Стебунов: 175 см

Іван Стебунов біографія

Іван Сергійович Стебунов народився 9 листопада в селищі Павловськ Алтайського краю в акторській сім’ї.

Паралельно з навчанням в школі Іван грав у Новосибірському академічному молодіжному театрі «Глобус» в дитячих виставах.

Займався греко-римською боротьбою, через травму припинив заняття спортом.

Початок кар’єри

По закінченні 9-ти класів середньої школи вступив до Новосибірського театрального училища, з другого курсу був відрахований.

У 2002 закінчив Санкт-Петербурзьку академію театрального мистецтва (курс Г. Тростянецького і Ю. Бутусова).

З 2006 року – актор театру «Современник».

иван стебунов и марина александроваОсобисте життя Івана Стебунова

7 червня 2008 Іван Стебунов одружився на Марині Александровій, актрисі. Познайомилися вони в театрі «Современник», але шлюб розпався через два роки.

Сім’я Івана Стебунова

  • Батько – Сергій Олексійович Стебунов, бізнесмен, власник новосибірської фірми з продажу автомасел.
  • Мати – Ольга Михайлівна Стебунова (1950) – заслужена артистка Росії, актріса Новосібірского Академічному молодіжного театру «Глобус», директор Фестивального агентства «АСИС»
  • Старша сестра – Олена Сергіївна Стебунова (р. 1979), актриса Московського театру юного глядача

Іван Стебунов фільмографія

2015 Мужики і баби :: Успенський
2015 Друге життя :: Андрій :: головна роль

2014 Впізнай мене, якщо зможеш :: Ілля Авдєєв / Микита Громов :: головна роль
2014 Мінус один :: Вася Лаптєв :: головна роль

2013 Птах у клітці (Україна) :: Борис Ланської :: головна роль
2013 Петро Лещенко. Все, що було … :: Петро Лещенко (в молодості) :: головна роль
2013 Особливості національної маршрутки :: Микола Грабар :: головна роль, водій маршрутки
2013 Дружина офіцера :: Денис Нікольський :: головна роль
2013 Колишня дружина :: Георгій, аліментник
2013 Алмаз в шоколаді :: Дмитро Савичев :: головна роль

2012 Однолюби :: Іван Удальцов :: головна роль, син Миколи та Лариси
2012 Квиток на VEGAS :: Макс :: головна роль

2011 Чужі крила :: Воронін, лейтенант, льотчик сусіднього полку
2011 Піраньї :: Андрій Логінов :: головна роль, старший лейтенант берегової охорони Прикордонної служби ФСБ Росії
2011 Кульбаба :: Родіон Андріанов :: головна роль
2011 МУР. Третій фронт :: Ігор Муравйов :: головна роль
2011 Моя шалена родина :: Костя мурашник :: головна роль

2010 Небо у вогні :: Микола Воронін :: головна роль
2010 На сонячному боці вулиці :: Льоня Волошин, математик
2010 Зайцев, жги! Історія шоумена :: Ігор Андрійович, модний режисер
2010 Допустимі жертви :: Владислав Вікторович, начальник Каті
2010 Будинок Сонця :: Малої (Павло Кочетков)

2009 Смерть Вазір-Мухтара :: Мальцов, секретар російської місії
2009 Наказано знищити. Операція “Китайська шкатулка» :: Леонід Костромец, старший лейтенант
2009 Котовський :: Олексій Дмитрович Зильберг («Німець») :: головна роль
2009 Журов :: Артем Гришин
2009 Будинок на Озерній :: Віктор, однокласник Дімки

2008 Важкий пісок :: Генріх Іванівський, син Рахілі і Якова
2008 Застава Жиліна :: лейтенант Олександр Петрович Ананьїв :: головна роль, льотчик

2008 Заповіт ночі (Росія, Україна) :: Кім :: головна роль
2008 Все не випадково (Росія, Україна) :: Андрій Григорович Лазарєв :: головна роль
2008 Антоній & Клеопатра. Версія (фільм-спектакль) :: Октавий Цезар

2007, 2009 Борг :: Павло
2007 Троє і Сніжинка :: Степан :: головна роль
2007 Любов на вістрі ножа :: Міша Золін
2007 Квартирне питання :: Леонід Котира
2007 Спокуса :: Андрій :: головна роль, старший син художника
2007 Будинок на набережній :: Вадим Глєбов в молодості :: головна роль
2007 Ваша честь :: Валерій Шатов

2006 Таксі для ангела (Росія, Україна) :: Петро Чиж :: головна роль, телеоператор
2006 Мисливець :: Ігор Галактионов
2006 Вбивство депутата | Ласка | Фільм № 3
2006 Мертве поле :: матусиному, лейтенант
2006 Громови :: Семен

2005 Останній уїк-енд :: Кирило :: головна роль
2005 Золоті хлопці (Росія, Україна) :: Валерка Родіонов

2004 Проти течії :: епізод
2004 Пірати Едельвейса | Edelweißpiraten (Німеччина, Люксембург, Нідерланди, Швейцарія) :: Карл Ріпка :: головна роль
2004 Курсанти :: Рем Райський :: головна роль, курсант

2002 Попелюшка в чоботях :: Гершензон

ВОКАЛ
2013 Петро Лещенко. Все, що було …

Участь у фільмі
2013 Сергій Гармаш. Чоловік з минулим (документальний)
РЕЖИСЕР
2011 Сьомий (короткометражний)
СЦЕНАРИСТ
2011 Сьомий (короткометражний)
ПРОДЮСЕР
2011 Сьомий (короткометражний)

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *