Карина Андоленко біографія, фільмографія

Карина Андоленко – актриса театру та кіно, її біографія та фільмографія наведені в цій статті.

Карина Андоленко біографія

Народилася 20 вересня 1987 в Харкові, в незвичайній театральній родині: дідусь і бабуся були глухонімими.

З 12 років займалася в театральній студії, закінчила музичну школу по класу фортепіано.

У 2008 році, будучи студенткою 4 курсу вона отримала першу головну роль в кримінальній драмі «Троянди для Ельзи».

У 2009 році закінчила Школу-студію МХАТ (курс К.А.Райкіна).

У 2008-2011 рр. працювала в московському театрі «Сатирикон».
З 2013 року – актриса Московського Губернського театру під керівництвом Сергія Безрукова.

Карина Андоленко фільмографія

2016 Таємнича пристрасть :: Тетяна
2016 Модель щасливого життя :: Ірина

2015 Непридумане життя :: Катерина :: головна роль
2015 Королева краси :: Катерина Панова :: головна роль

2014 Сучі війни :: Люба Барцева :: головна роль
2014 Тато для Софії :: Варвара Куликова :: головна роль
2014 Марш-бросок: охота на “Охотника” :: Елена
2013 Поговори зі мною про любов :: Таня Петрунина :: головна роль
2013 Перекладач :: Дуня :: головна роль, дружина Старикова
2013 Попіл :: Аннушка, буфетниця
2013 Неваляшка-2
2013 Марш-кидок: Особливі обставини :: Лена Буйда
2013 Дочекатися любові :: Аліна :: головна роль
2013 Вангелія (Росія, Білорусь, Україна) :: Ольга Васильцова, російська емігрантка, подруга Ванги

2012 Темне царство :: Негина :: головна роль (фільм 4)
2012 Страсті по Чапаю :: Тетяна Мальцева :: головна роль, сестра Євгенія
2012 Синдром дракона (Росія, Україна) :: Лідія Савченко в молодості :: головна роль
2012 Віддам кошенят в хороші руки :: Катя :: головна роль
2012 Новорічна дружина :: Даша Денисова :: головна роль
2012 Не все коту масниця (фільм-спектакль) :: Дарина Федосіївна Круглова :: головна роль, вдова купця, мати Агнії
2012 Мій улюблений геній :: Надя :: головна роль
2012 Мільйонер (Україна) :: Лена
2012 Волошки для Василіси :: Василиса Дьоміна :: головна роль

2011 Тільки ти :: Алена
2011 СОБР
2011 Поцілунок крізь стіну :: Аліса Павловська :: головна роль
журналістка
2011 Спокута :: Гануся
2011 Загадка для Віри :: Віра Іванова :: головна роль
2011 Жага :: Ганна :: головна роль
2011 Справа була на Кубані :: Тетяна Олександрівна Черкесова
2011 Арифметика підлості (Україна) :: Марина Казанцева :: головна роль

2010 Долі загадкове завтра :: Настя Котенко :: головна роль
2010 Сильна слабка жінка :: Олена, сестра Маші
2010 Рейдер :: Маша
2010 Мисливці за караванами :: Ганна, прапорщик-зв’язківець, в яку закоханий Мануйлов
2010 Назад в СРСР :: Наташа Смирнова :: головна роль
2010 Ілюзія полювання (Білорусь) :: Ольга Подільська :: головна роль
2010 Багата Маша :: Маша Краснова :: головна роль

2009 Горобиновий вальс :: Поліна :: головна роль, молода вдова
2009 Троянди для Ельзи :: Таня Лепешкіна, “Ельза” :: головна роль

2008 Шалений янгол :: епізод

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *