Карина Разумовська біографія, фільмографія

Карина Разумовська біографія, фільмографія акторки викладена в цій статті.

Карина Разумовська біографія

Разумовська Карина Володимирівна народилася 9 березня 1983 року в Ленінграді. У п’ять років, в 1989 році, дебютувала в картині «Гальмування в небесах».

Закінчивши школу, поступила в Санкт-Петербурзьку академію театрального мистецтва, а по закінченні, в 2004 році, стала працювати у Великому драматичному театрі ім. Г. А. Товстоногова.
Співпрацювала так само з Театром Комедії імені Акімова.

Карина Разумовська сім’я

Батько Володимир – моряк далекого плавання, мати Олена – домогосподарка. Є молодший брат Сергій і старша сестра Ксенія. Була одружена з російським актором Артемом Карасьовим, весілля з яким відбулася 31 грудня 2005

Карина Разумовська фільмографія

2015 Тінь бабки :: Лана
2015 Петля Нестерова
2015 Новорічне щастя
2015 Життєві обставини :: Женя
2015 Біловоддя. Таємниця загубленої країни :: Іоанта
2015 Поліцейський відділок :: Світлана

2014 Піти, щоб повернутися :: Віра Воскресенська / Аліса Володіна :: головна роль
2014 Знову один на всіх :: Женя Стрельцова
2014 Отець Матвій :: Тетяна Крапівіна, майстер тату
2014 Мажор :: Вікторія Родіонова, капітан поліції, начальник відділу

2013 Темні лабіринти минулого (Україна) :: Ліза :: головна роль
2013 Вангелія (Росія, Білорусь, Україна) :: Аліса Варежкіна, російська журналістка
2013 Балабол :: Віка

2012 Тільки про любов :: Леся Макєєва :: головна роль
2012 Під прикриттям :: Віра
2012 Один на всіх :: Женя Бойцова :: головна роль
2012 Зворотний бік Місяця :: Люда Соловйова, мама Михайла в 1979 році
2012 Хлопчики (короткометражний) :: Надя

2011 Ящик Пандори :: Наташа :: головна роль
2011 Секта :: Наташа Богданова :: головна роль
2011 Пілот міжнародних авіаліній :: Ксенія Лаптєва :: головна роль, інструктор з дайвінгу
2011 Вітер північний :: Катя Андрєєва :: головна роль

2010 Подсадной :: Тетяна, колишня дружина Миколи
2010 Морські дияволи. Долі :: Юля :: головна роль

2009 Фокусник :: Рина :: головна роль
2009 Танго з ангелом :: Наталія Тарасова :: головна роль, наречена Тіпцова
2009 Смерть Вазір-Мухтара :: Олена Булгаріна, дружина Булгаріна
2009 Мій :: Світу Свєшнікова :: головна роль
2009 Кров не вода :: Аня Куликова :: головна роль
2009 Будинок для двох (Україна) :: Настя Сафонова :: головна роль

2008 Реквієм для свідка (Росія, Україна) :: Віра
2008 Мінливості долі :: Ганна Алексєєва :: головна роль
2008 По контуру обличчя (короткометражний) :: Вона
2008 Позвони в мої двері :: Поліна :: головна роль
2008 Краса вимагає … :: Женя Кукушкіна :: головна роль, представниця Росії на конкурсі “Міс Домогосподарка”
2008 Каменська-5 :: Лена Сафронова (фільм 5)
2008 Все не випадково (Росія, Україна) :: Ліля Білоусова :: головна роль
2008 Блаженна (Росія, Україна) :: Олександра :: головна роль

2007 Перший дому :: Ліда
2007 Оранієнбаум. Срібний самурай :: Надя, мистецтвознавець

2006 Там, де живе любов (Росія, Україна) :: Марина Комарова :: головна роль
2006 Розклад доль :: Поліна
2006 Всі змішалося в домі … :: Ксенія Малюкова

2005 Ад’ютанти любові :: Ольга Лопухіна :: головна роль

2004 Сестри :: Рита, дочка Ніни
2004 Родинний обмін :: Віра / Юля

2003-2004 Ілюстрована історія Російської держави (документальний)
2003 Чисто по життю
2003 Історія весняного призову :: Світу :: головна роль

2002 Ковчег :: Катя

1991 Дій, Маня! :: Дівчинка в ресторані

1989 Гальмування в небесах :: епізод, (немає в титрах)

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *