Катерина Решетнікова біографія, фільмографія

Катерина Решетнікова біографія, фільмографія актриси театру і кіно викладена в цій статті.

Катерина Решетнікова біографія

Катерина Дмитрівна Решетнікова народилася 23 липня 1976 року в Ленінграді.

У 1997 році закінчила Московське театральне училище імені Б. Щукіна.
З 1999 року – актриса Малого драматичного театру (Санкт-Петербург).

Особисте життя

Актриса одружена, є 2 сини – Іван (від першого шлюбу) і Філіп.

Катерина Решетнікова фільмографія

2016 Вікно життя (Росія, Україна)

2015 Поділися щастям своїм (Україна)
Віра Ігнатова – головна роль

2015 Уламки щастя
Віка, дружина Діми

2015 Ленінград 46 (Фільм №8)
Галина Василівна, вчителька

2014 Так далеко, так близько (Росія, Україна)
Настя – головна роль

2014 Смуга відчуження
Валя Дунаєва – головна роль

2013 Чудовий доктор (короткометражний)
Мерцалова – головна ролі

2013 Морські дияволи. Смерч. Долі (фільм 2)
Ольга

2012 Доля Марії
Марія Стрельцова – головна роль

2012 Ливарний (7-й сезон) (11 серія)
Антоніна Копцева

2012 Груз
Рита – головна роль, дружина Вершиніна

2011 Я йому вірю (12 серія)
Марина Лапіна

2011 Шаман (фільм 5)
Інна Сабурова

2011 Петро Перший. заповіт

2011 Ментовські війни-6 (фільм 2)
Лариса Михайлівна Марусова

2011 Маяковський. Два дні
Еллі Джонс

2011 Ливарний (6-й сезон)
Антоніна Копцева

2011 Справа честі
Ірина, дружина Сухарева

2010 ППС
Людмила Мінаєва

2009 Чевенгур (фільм-спектакль)
епізод

2009 Московський хор (фільм-спектакль)
Оля

2009 Коли розтанув сніг
Анна Іванівна Арсеньєва – головна роль

2009 Жити спочатку
Бірутте, політв’язень

2009 Шлюбний контракт (7 серія)
Даша

2008-2009 Дилер
Яна – головна роль

2008 Вулиці розбитих ліхтарів-9 (11 серія)
Марина Кириченко

2008 Небезпечна комбінація
Зоя – головна роль

2008 Ера Стрільця – 3
Тетяна Захарченко, експерт

2008 Ера Стрільця – 2
Тетяна, експерт

2007 Закон мишоловки (2 серія)

2007 Ера Стрільця
Тетяна, експерт

2006 Мрія, епізод

2005 Нелегал
Варвара, «племінниця» нелегала

2005 Чоловіки не плачуть-2
Світлана Козіціна

2004 Опера-1. Хроніки вбивчого відділу
Віра Горцева, дружина (фільм 16)

2004 Чоловіки не плачуть
Козіціна

2003 Я все вирішу сама – 2. Голос серця
Тетяна Мальцева

2001 Забійна сила-2
дружина Малахова (фільм 3)

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *