Катерина Шукшина біографія, фільмографія

Катерина Шукшина (Данилова) біографія, фільмографія відомої актриси викладена в цій статті.

Катерина Шукшина біографія

Катерина Шукшина народилася 5 січня 1989 року.
Закінчила РАТІ-ГІТІС (факультет естради).

Катерина Шукшина фільмографія

2015 Мезальянс :: Майя :: головна роль
2015 В ім’я любові :: Настя :: головна роль

2014 Між двох вогнів :: Ксенія Пономарьова, диспетчер

2013 Вероніка. Беглянка :: Саша

2012 НС (Надзвичайна ситуація) :: дружина Кістки (у титрах – К.Шукшіна) (12-я серія)
2012 Врятувати боса :: Світу
2012 Васильки для Василини :: Ліза, секретарка

2011 Морпіхи :: Лена Анісімова :: головна роль, наречена Віктора

2010-2011 Ментовські війни-5 :: Інна, працівник архіву МВС

2010 Інтерни :: Ганна, нова медсестра (46 серія)
2010 Доросла дочка, або тест на … :: Катя

2006-2015 Детективи :: помічниця приватного детектив

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *