Катерина Варченко біографія, фільмографія

Катерина Варченко – актриса театру і кіно, її біографія і фільмографія викладені в цій статті.

Катерина Варченко біографія

Катерина Варченко народилася 18 липня 1989 року в м Прилуки (Чернігівська область).

У 2011 році закінчила Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені І.К.Карпенка-Карого. Майстерня Ю.Н.Мажугі.

З 2007 року – актриса “Нового драматичного театру на Печерську”.
З 2013 року – актриса київського Молодого театру.

Катерина Варченко фільмографія

2016 Не зарікайся (Україна) :: Катерина Клименко

2015 Центральна лікарня (Україна) :: Аліса
2015 Хазяйка (Україна) :: Наташа Суворова :: головна роль
2015 Нюхач-2 (Україна) :: Даша Свєтлова, секретарка

2014 Швидка допомога (Україна) :: Олеся, подружка нареченої (2 серія)
2014 Пляж (Росія, Україна) :: Ляля

2013 Темні лабіринти минулого (Україна) :: Ірина Бєлова, співробітниця медичного реабілітаційного центру

2012-2013 Свати-6 (Україна) :: Кузнєцова, молодший лейтенант
2012 Порох і дріб (Росія, Україна) :: Віра Кольцова (Фільм 2)
2012 Мамочка моя :: Катя
2012 Захисниця :: Маруся, медсестра
2012 Жіночий лікар (Україна) :: Жанна (4-я серія)

2011 Арифметика підлості (Україна) :: епізод

2009 Повернення Мухтара-5 :: Марина (16 серія)

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *