Катерина Волкова біографія

Катерина Юріївна Волкова – російська актриса кіно і театру, співачка, автор пісень, модель.

Актриса Катерина Волкова – відома за багатьма фільмами і серіалами , а останній серіал « Подвійне життя» , демонструє високий професіоналізм актриси. Життя Катерини Волкової – це результат праці та роботи над собою. Біографія Катерини Волкової представлена в цій статті.

Зріст Волкової Катерини: 1 , 66 м
Вага Катерини Волкової: 56 кг

Катерина Волкова біографія

Волкова Катерина Юріївна народилася 16 березня 1974 в місті Томську.
Мама – лікар , тато – інженер. Виросла в місті Тольятті. Закінчила школу мистецтв по класу фортепіано. Потім музичне училище по класу хорове диригування .
1994 рік – театральна студія при театрі « Колесо»
1995 рік – Ярославль. Театральний інститут , майстерня Шалімова В.С.
1996 рік – перший російський театр ім. Ф.Г. Волкова ( Достоєвський « Село Степачінково », роль Настусі ) .
1997 рік – ГИТИС ( РАТІ) , майстерня Захарова М.А. – III курс
1999 рік – РАМТ ( Російський Академічний Молодіжний театр)
2000 рік – «Орфей і Еврідіка » Ж. Ануй .

У 2001 році пішла з репертуарного театру. Репетирувала в різних театральних лабораторіях. До теперішнього моменту грає в театрі ім. Станіславського в спектаклі « Майстер і Маргарита», знімається в кіно і телесеріалах.

Впізнаваність серед глядачів отримала після ролі у фільмі «Колекціонер» , а також після кінофільму «Про любов» , основою для якого стали розповіді А. П. Чехова. Не можна не згадати і про серіал «Next », який користувався досить великою популярністю серед телеглядачів.

Катерина Волкова особисте життя

волковаОсобисте життя Катерини Волкової цікавить багатьох шанувальників її таланту, адже хочеться знати, як насправді живе актриса, чи схожа її життя з життям на екрані?

Перший чоловік Олексій – від цього шлюбу народилася дочка Валерія;

Неофіційний шлюб – продюсер, театральний режисер і керівник театру Едуард Бояка;

Другий чоловік – продюсер кіно Сергій Чліянц;

Третій чоловік – письменник і політичний діяч Едуард Лимонов, від цього шлюбу народилися син Богдан ( нар. 7 листопада 2006 ) і дочка Олександра (нар. 17 липня 2008 ). Пара розлучилася, коли Катерина була вагітна дочкою.

Фото Катерини Волкової з родиною

Катерина Волкова сім’я і діти: актриса розлучена, має трьох дітей (дочка Валерія , син Богдан , донька Олександра ). 

волкова семья

Фільмографія Катерина Волкова

Фільми з Катериною Волковою дуже цікаво дивитися.

2016 Штрафник
2016 Комуналка :: Ганна Сабурова :: головна роль

2015 Фарца :: Валерія Дмитрівна Ланська, редактор журналу
2015 Родина/Батьківщина :: Христина
2015 Павук :: Алекс (Олександра Петрова), манекенниця
2015 Лондонград. Знай наших! :: Мері
2015 Закон кам’яних джунглів

2015 Закохані жінки (Росія, Україна, у виробництві)

2014 Родина
2014 На крилах :: Крилова, мама Маші
2014 До побачення, хлопчики :: Анна Георгіївна, дружина Івана Стрельникова
2014 Дорога додому :: Лариса Карпова, колишня дівчина Матвія
2014 Час збирати :: Ольга Миколаївна, завуч
2014 Усередині музики (короткометражний) :: головна роль
2014 Вітер в обличчя (Україна) :: Алла Валеріївна Мартинова :: головна роль, господиня бутіка

2013 Шулер (Україна) :: Катерина Андріївна, мати Костика
2013 Синдром шахістів :: Марина, дружина Павла
2013 Поки ще жива :: Анжела
2013 До смерті красива :: Ельвіра Саровська :: головна роль, партнер Добровольського
2013 Подвійне життя (Україна) :: Катерина Петрівна Савельєва :: головна роль
2013 Вічна казка :: Ірина :: головна роль

2012 Рівняння любові :: Миру :: головна роль
2012 Товариші поліцейські :: Наталія Озерцова
2012 Казки про кохання. «Шахраї». | 28-я серія

2011 Пандора :: Олена Павлівна Вітяева, дружина Андрія
2011 Короткий курс щасливого життя :: Поліна
2011 Спокута :: дружина професора
2011 Відплата :: Олександра :: головна роль, байкерша

2010 Таке звичайне життя :: Лариса Агєєва :: головна роль
2010 Природний відбір :: Ольга Коробова :: головна роль, колишня дружина Скворцова, телеведуча, бізнес-леді
2010 Богині правосуддя :: Євгенія Мазалова :: головна роль

2009 Тому що це я (кіноальманах) :: Надя :: головна роль

2008 Мій осінній блюз :: Варя, дочка Ольги та Григорія
2008 Клинч :: Анна Сергіївна Погодіна :: головна роль
2008 2-Асса-2

2006 Капітанові діти :: Ніна Соболєва
2006 Живий :: дружина Славіка
2006 Вдих Видих :: Віра :: головна роль

2005 КДБ в смокінгу :: Валентина Василівна Мальцева :: головна роль

2003 Про любов :: Нюта
2003 Люди і тіні-2. Оптичний обман :: Таня
2003 Інструктор :: Рита :: головна роль
2003 Злочин і кара | Фільм №1
2003 Next 3 :: Ольга Сергіївна Кірсанова :: головна роль
2002 Next 2 :: Ольга Сергіївна Кірсанова

2001 Колекціонер :: Маша

Катерина Волкова фільми прикрашає своєю участю, і продовжує зніматися в багатьох роботах.

Тепер ви знаєте все про Катерину Волкової , її бографію , подробиці особистого життя, а також фільмографію Катерини Волкової, і зможете насолоджуватися її акторським талантом у вільний час .

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *