Кирило Запорізький біографія, фільмографія

Кирило Запорізький (Запорожский Кирилл) – актор театру та кіно, відомий за серіалами “Будинок з ліліями”, “Улюблені жінки Казанови”

Кирило Запорізький біографія

Запорізький Кирило Вікторович народився 29 квітня 1985 в Москві.

У 2006 році закінчив ВТУ імені Щепкіна (художній керівник Н.Н.Афонін).

Соліст групи FPS.

Кирило Запорізький фільмографія

2015 Кримінальний спадок
2015 КДБ проти МВС
2015 Погляд з вічності :: Родя :: головна роль

2014 Поки станиця спить (Росія, Україна) :: Олександр Лежнев, далекий родич Колеванова

2014 Улюблені жінки Казанови :: Іван Казанов :: головна роль
2014 Будинок з ліліями (Росія, Україна) :: Єгор Ковальов
2014 Другий шанс :: Максим Решетов :: головна роль

2013 Ти будеш моєю (Росія, Україна) :: Діма Смирнов :: головна роль
2013 Думай, як жінка :: Стас
2013 Берега :: Сергій Вершинін :: головна роль
2013 Ангел або демон :: Ден :: головна роль

2011 Найкращий фільм 3-ДЕ | Very Best Movie 3D, The :: юнак у Рикова
2011 Пилова робота :: Андрій Михайлов
2011 Несамовитий, лютий, скажений … :: Костянтин Бобров :: головна роль, капітан
2011 Дикий-2 :: скінхед (23 серія)
2011 Говорить поліція! :: Микита, син Кондратьєва (8 серій)

2010 Російський шоколад :: Костик, старший син Леоніда і Марини
2010 Останній акорд :: Артем
2010 Основна версія :: Перевалов (7-я серія)

2009 Відблиски :: Антон та Сергій Залеський (11-я серія)
2009 Люди Шпака :: Гліб
2009 Іван Грозний :: Василь Шибанов
2009 Адвокат-6 (Батьки і діти | фільм 11)

2008-2009 Руда :: Антон
2008 Дві сестри :: епізод

2007 Година Волкова :: Едик (Число смерті | 24-я серія)
2007 Мовчазний свідок-2 :: Максим (Друзі | 12-я серія)

2005 Повний місяць :: епізод

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *