Костянтин Данилюк біографія, фільмографія

Актор Костянтин Данилюк – знявся в багатьох фільмах і серіалах, але даних про його життя не так і багато.

Костянтин Данилюк біографія

Народився 7 липня 1969 в Черкасах. Навчався в у Черкаській школі, деякий час працював бухгалтером. Потім в його життя увірвався театр, і він поміняв все: роботу, друзів, родину, захоплення.

Провідний актор театру-студії імпровізації «Чорний квадрат».

Костянтин Данилюк фільмографія

2015 Офіцерські дружини (Україна) :: епізод
2015 Клан Ювелірів :: Борис Кравець, батько Наталії
2015 Безсмертник (Україна) :: Клименко, член ради директорів «Пан-косметик»

2014 Так далеко, так близько (Росія, Україна) :: Іван, земляк Насті, капітан у РВВС
2014 Злочин у фокусі (Україна) :: епізод
2014 Поки станиця спить (Росія, Україна) :: музикант 1
2014 Перелітні птиці :: Трошкін, старший слідчий військової прокуратури
2014 На узбіччі (короткометражний) :: Леонід Ужвенко
2014 Будинок з ліліями (Росія, Україна) :: учасник конференції
2014 Дворняжка Ляля (Україна) :: Микола Дмитрович Черкасов :: головна роль

2013  Пастка (Україна, Росія) :: епізод
2013 Криве дзеркало душі (Україна) :: Валерій Петрович, лікар
2013 Життя після життя (Україна) :: Сергій Волков, підполковник ФСБ

2012 Пристрасті по Чапаю :: епізод
2012 Порох і дріб (Росія, Україна) :: Бочкін, капітан
2012 Мама мимоволі :: лікар
2012 Лист очікування (Росія, Україна) :: епізод
2012 Захисниця :: епізод
2012 Жіночий лікар (Україна) :: Сергій Сєрков, чоловік Таї
2012 Дорога в порожнечу (Росія, Україна) :: Анатолій Анатолійович Бєглов, слідчий прокуратури
2012 1812 (документальний)

2011-2012 Я прийду сама :: старший лейтенант РВВС
2011 Одинаки (Україна) :: черговий
2011 Нове плаття Корольової :: епізод
2011 Любов на два полюси (Україна) :: посильний
2011 Биття серця :: міліціонер

2010 Посміхнися, коли плачуть зірки (Україна) :: таксист
2010 Брат за брата (Росія, Україна) :: епізод
2010 108 хвилин (Україна) :: льотчик

2009 Чудо (Україна) :: гінеколог
2009 Свати-3 (Україна) :: мужик з вугіллям
2009 За загадкових обставин (Україна) :: таксист
2009 Крапля світла (Україна) :: епізод
2009 Повернення Мухтара-5 :: Шуригін

2008 Нічна зміна (Росія, Україна, не був завершений) :: бригадир освітлювачів
2008 Божевільний листопад (Росія, Україна) :: охоронець

2007 Так не буває (Україна) :: епізод
2007 Повернення Мухтара-4 :: Задворскій

2006-2007 Розплата за гріхи (Україна) :: епізод
2006-2007 Ангел-хранитель | Янгол-охоронець (Україна) :: Володимир, помічник Мещерякова
2006 П’ять хвилин до метро (Україна) :: епізод
2006 Золоті хлопці-2 (Росія, Україна) :: епізод
2006 Будинок-фантом у придане (Україна) :: епізод
2006 Міський романс (Україна) :: епізод
2006 Все включено (Росія, Україна) :: епізод
2006 Вовчиця (Україна) :: епізод
2006 Повернення Мухтара-3 :: Данилов
2006 Битви сонечок (Україна) :: епізод

2005– 2006 Сестри по крові (Україна, Росія) :: епізод
2005 Повернення Мухтара-2 :: лікар

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *