Литвинов Володимир біографія, фільмографія

Актор Литвинов Володимир – відомий по ролях у фільмах і серіалах, його фільмографія досить велика.

Литвинов Володимир біографія

Литвинов Володимир Устинович народився 15 березня 1951 року в Ленінграді.

Заслужений артист Росії (2007).

Після закінчення середньої школи та служби в армії вступив до Ленінградського державного інституту театру, музики і кінематографії на акторське відділення факультету драматичного мистецтва. У 1976 році отримав диплом .

У різні роки працював у театрах Ленінграда – театрі Комедії, ТЮГ, театрі драми і комедії на Ливарному.

З 1986 року протягом двох сезонів брав участь у театральному проекті Саратовського театру драми. В цей же час почав активно зніматися у кіно.

Під час зйомок картини “За все заплачено”, що проходили під час війни у Афганістані, він був важко поранений – штир від антени бронетранспортера увійшов у тіло актора на 15 сантиметрів. Кілька операцій повернули Литвинова до життя.

Литвинов Володимир особисте життя

Володимир Литвинов познайомився зі своєю третин дружиною Оленою під час зйомок у Києві. Олена молодше Володимира на двадцять років, але це не заважає їм досі бути разом. У 1992 році у подружжя народився син Арсеній. У Литвинова також є дочка від першого шлюбу. Вона займається живописом і живе у Талліні.

Литвинов Володимир фільмографія

2015 Фетисов :: Тихонов
2015 Лягава

2014 Півцарства за любов :: Ігор Іванович Корольов батько Христини
2014 Мамо, я одружуюся :: Семен Васильович Нікітін батько Даші

2014 Все спочатку :: Владислав Сомов друг Павла

2014 Поверни моє кохання (Росія, Україна)

2013 Пенелопа :: Геннадій Петрович Степін капітан порту
2013 Мама буде проти :: Костянтин Михайлович дільничний лікар

2013 Дружина офіцера :: Віктор Макаров батько Ліки, полковник у відставці

2012 Топтуни :: Віталій Тішин (Робін) вербувальник, колишній боєць спецназу ГРУ

2012 Вербувальник | Фільм №8
2012 В саду чи, в городі :: Микола Павлович Силантьєв

2011 Розплата :: Роман Олексійович Болдирєв :: головна роль бізнесмен

2011 Поєдинки
2011 Вербувальник | Фільм 5
2011 Піраньї :: Володимир Логінов капітан 2 рангу берегової охорони Прикордонної служби ФСБ Росії, батько Андрія і Віки
2011 Морпіхи :: Михайло Васильович капітан корабля

2011 Комплекс повноцінності (не був завершений) :: науковий керівник
2011 Retrum :: Михалич

2010 Остання хвилина :: Дмитро Чепурін майор
2010 Визнання | 3-я серія
2010 Небо у вогні :: полковник Кондратьєв начальник льотного училища

2010 Застиглі депеші :: Романов Григорій Осипович олігарх
2010 Голоси :: директор 16-я серія
2010 Ви замовляли вбивство :: Віктор Петрович Коршилов директор банку 1-а серія, 6-а серія

2009 Таємна варта. Смертельні ігри :: Шубін :: головна роль
2009 Полювання на Вервольфа (Україна) :: Микола Сєдов :: головна роль майор
2009 Золото скіфів :: “Колекціонер”
2009 Грім люті :: Знобишина наркобарон
2009 Велика нафта :: Павло Михайлович Марін

2008 Розумниця, красуня :: Ігор чоловік Аріни
2008 Важкий пісок :: Афанасій Прокопович Сташенок сусід Рахленко, білорус, шорник за професією 4-а, 5-а, 8-а серія
2008 Важко бути мачо :: Віктор Сергійович Щербина колишній товариш по службі Чернокова

2008 Оголошено у розшук :: Лазар :: головна роль

2008 Знахар :: генерал Губанов

2008 Ділки :: Микола Валерійович Огнев
2008 Боєць. Народження легенди :: Очеретів

2008 Афганський привид :: Клімушкін

2007-2011 Поліція Хоккайдо. російський відділ
2007 Ти зверху, я знизу
2007 Ситуація 202 (Росія, Україна) :: акціонер
2007 Особливий період | Фільм №4
2007 Ведмеже полювання :: Микита Миколайович Борзов колишній офіцер зовнішньої розвідки, бізнесмен
2007 Агонія страху :: Прибитков
2007 Гра втемну | 1-а серія
2007 Гра втемну | 2-я серія
2007 Гра втемну | 3-я серія
2007 1612: Хроніки Смутного часу :: перший боярин

2006 Секретні доручення :: Ігор Миколайович Смирнов генерал

2005 Забійна сила-6 :: Родіонов
2005 Овертайм | Фільм №3
2005 Таємна варта :: Шубін
2005 Щасливий :: Ващенков
2005 Примадонна :: Токарев
2005 Полювання за тінню (Україна) :: Шишкін
2005 Оперативний псевдонім – 2. Код Повернення :: Веріченко генерал-полковник ФСБ
2005 Лаки. Не час для кохання | Lucky: No Time for Love (Індія)
2005 Дві долі-3. Золота клітка :: Володимир Ланської
2005 Дві долі-2. Блакитна кров :: Ланської
2005 Отаман :: Абдула 1-а, 2-а, 5-а серія

2004 Сліпий :: полковник Сердюк, “Батя”
2004 Сармат :: епізод
2004 Боєць :: Очеретів

2003 Тоталізатор :: Трофимов
2003 Сищик без ліцензії :: Левітін полковник ФСБ
2003 Розум маніяка | фільм 1 Сищик без ліцензії (2003)

2003 Леді Мер :: Касаткін

2002 Російський спецназ :: полковник ФСБ Сілін
2002 Льодовиковий період :: Оганезов полковник ФСБ
2002 Кодекс честі-1 :: Микола Уваров особистий охоронець банкіра Мамаєва фільм 10, 11
2002 Дві долі :: Ланської

2001 Марш Турецького (2 сезон) :: генерал Коновалов
2001 Змова генералів | фільм 6
2001 Леді Бомж :: епізод

2000 Російський бунт :: Гриньов-ст.
2000 Бандитський Петербург – 2 (Адвокат) :: Мішаня «Стріляний» 2-а, 3-а, 5-а, 7-а серія

1999 Кримінальні уми (Фінляндія) :: “Актор”

1998 Вулиці розбитих ліхтарів-1 :: Валерій Звєрєв :: головна роль
1998 страхувальний варіант | 5-я серія Вулиці розбитих ліхтарів-1 (1998)

1998 Класик :: “Смокінг” Кирило Володимирович Єрмолаєв

1994-1998 Петербурзькі таємниці :: епізод
1994 Роман імператора :: епізод
1994 Прохиндиада-2 :: омоновец
1994 Приймач (Японія) :: Іванов :: головна роль

1993 Місія (Італія) :: Бредлі
1993 Кодекс безчестя :: епізод
1993 Золото партії | Золото партии (Україна) :: Павло Селіхов :: головна роль

1992 Гроза над Руссю (Україна) :: Борис Годунов :: головна роль

1991 Охоронець :: Павло Селіхов :: головна роль офіцер КДБ

1991 Танго смерті | Танго смертi :: Анарх :: головна роль
1991 Рік гарної дитини :: Великий сищик

1990 Розпад :: епізод

1989 Хочу зробити визнання | Хочу сделать зізнання :: Микола Власюк :: головна роль
1989 Майстер і Маргарита. Розділи з роману (фільм-спектакль) :: Майстер

1989 Гарем Степана Гуслякова :: Гусляков Степан Олексійович :: головна роль багатодітний батько

1988 Минуле повернути :: Спиридон Мещеряков професійний революціонер
1988 Не забудь озирнутися :: Валерій Валерійович Кузьменко голова колгоспу

1988 За все заплачено :: Семенов :: головна роль

1987 Перша зустріч, остання зустріч :: епізод

1986 З днем народження, або Інкогніто (фільм-спектакль) :: епізод
1986 Плата за проїзд :: Мусатов
1986 Як стати зіркою :: Лука

1985 Чорна стріла

1985 Снігуроньку викликали? :: Залицяльник Світлани
1985 Коли стають дорослими :: епізод

1985 Вина лейтенанта Некрасова :: Вальков капітан авіації

1981 Жінка в білому :: епізод

1980 Тривога :: Сергій Максимов :: головна роль старший лейтенант
1980 Про бідного гусара замовте слово :: гусар у більярдній

1980 Кодова назва “Південний грім” :: Громов лейтенант

1979 Емісар закордонного центру | Emisarul serviciului secret :: ад’ютант Климовича

1978 Сіль землі :: Михайло Дегова

1977 Золота міна :: Карагодов майор, експерт

1976 Поки коштують гори … :: альпініст

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *