Максим Матвєєв біографія, фільмографія

Максим Матвєєв – актор театру та кіно, що знявся в багатьох популярних фільмах. Біографія, фільмографія, особисте життя Максима Матвєєва цікавить багатьох шанувальниць.

Зріст – 1,87 м
Знак зодіаку – Лев

Максим Матвєєв біографія

Матвєєв Максим Олександрович народився 28 липня 1982 року в місті Світлий Саратовської області.

У 1999 році Максим закінчив школу № 2 ім. В. П. Тихонова в Саратові зі срібною медаллю.

У 2002 році закінчив театральний факультет Саратовської державної консерваторії ім. Собінова (курс В. А. Єрмакової).

У 2006 році – Школу-студію МХАТ (курс І. Золотовицького і С. Земцова).
Після закінчення школи-студії був прийнятий в трупу МХТ ім. А. П. Чехова, де дебютував у виставі «Пьемонтский звір», зігравши там роль лицаря Жофрея.

Крім роботи в театрі і кіно, Максим Матвєєв відомий своєю роботою в сфері благодійності. У 2013 році став членом правління благодійного фонду «Доктор Клоун».

максим матвєєва сімяМаксим Матвєєв особисте життя

У 2008 році одружився на актрисі Яні Сексте, але пара розлучилася через деякий час.

28 липня 2010 одружився на актрисі Єлизаветі Боярської. 7 квітня 2012 у них народився син, якого назвали Андрієм.

Максим Матвєєв фільмографія

2015 Слідчий Тихонов :: Григорій Белаш “Візит до Мінотавра”
2015 Вони грали за Батьківщину :: головна роль
2015 Мата Харі :: Володимир Маслов
2015 Вікінг :: князь Ярополк

2014 Форт Росс | Fort Ross :: Дмитро Сергійович :: головна роль, тележурналіст
2014 Любить – не любить :: Олексій :: головна роль, успішний підприємець
2014 Біси :: Микола Ставрогіна :: головна роль

2013 Уїк-енд | Weekend :: Ігор Олексійович Лебедєв :: головна роль, фінансовий директор
2013 Любов за любов :: Олександр Григор’єв :: головна роль, поручик

2012 Сорок перший. Opus Posth (фільм-спектакль) :: головна роль
2012 З Новим роком, мами! :: Женя :: головна роль
2012 Мосгаз :: Влад Віхров :: головна роль, актор
2012 Зоннентау :: Семен Харитонов
2012 Військовий госпіталь :: Василь Бежін
2012 Август. Восьмого :: Леха :: головна роль, командир розвідзагону

2011 Ялта-45 :: Джон Уілбі :: головна роль, майор американської розвідки
2011 Казка. Є :: тато Даші
2011 Весілля за обміном :: Саша :: головна роль, банківський клерк
2011 Останні римляни (не був завершений) :: Андрій Горячев :: головна роль
2011 Мисливці за діамантами :: Леонід Бахер («Красунчик»), посередник, організатор нальоту
2011 Дід Мороз завжди дзвонить тричі :: Артур, однокласник Ірини

2010 Тульський-Токарєв :: Артем Токарев :: головна роль
2010 The Тёлки. Повесть о ненастоящей любви (не був завершений)
2010 Щаслива покупка (короткометражний) :: робот Свєти
2010 Не скажу :: Іван :: головна роль
2010 На гачку! :: Сергій Хлобишевскій, бізнесмен
2010 Капітани :: Рома

2009 Пелагія і білий бульдог :: Аркадій Сергійович Поджіо, фотограф з Санкт’-Петербурга
2009 Коник-Горбоконик (Конек-Горбунок) (фільм-спектакль) :: Гаврило

2008 Тариф новорічний :: Андрій :: головна роль, перекладач
2008 Стиляги :: Фрeд,

2007 Лещата (Тиски) :: Денис Орлов :: головна роль
2007 Спасибі за любов! :: Іван Аверін

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *