Марина Дьяконенко біографія, фільмографія

Марина Дьяконенко – українська акторка, яка знімалася в серіалах “Сашка”, “Дворняжка Ляля”, “Безсмертник”

Марина Дьяконенко біографія

Дьяконенко Марина Олександрівна народилася 24 травня 1987 року в Полтаві.

У 2006 році закінчила Театральний університет ім. Карпенка-Карого (майстерня Ю.Н. Мажуги).

З 2010 року працює в ТЮГу на Липках.

Марина Дьяконенко фільмографія

2015 Безсмертник (Україна) :: Надя Шевченко :: головна роль
2014 Мажор :: Свєтка, офіціантка в барі
2014 Дворняжка Ляля (Україна) :: Людмила

2013-2014 Сашка (Україна) :: Дарина Привалова

2012 Лист очікування (Росія, Україна) :: Вероніка, стажист-диспетчер (9, 11 серія)
2012 Жіночий лікар (Україна) :: Ольга Кузнєцова, сестра Ірини (37 серія)
2012 Джамайка :: Кіса

2011 Арифметика підлості (Україна) :: епізод

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *