Мехмет Гюнсюр біографія, фільмографія

Турецький актор Мехмет Гюнсюр – відомий завдяки ролі Мустафи в серіалі «Величне століття».

Дата народження – 8 травня 1975 року
Знак зодіаку – Телець
Зріст Мехмет Гюнсюр – 178 см

Мехмет Гюнсюр біографія

Мехмет Гюнсюр народився 8 травня в Стамбулі в сім’ї викладача Сібель і квантового фізика Теоман Гюнсюра. Старша сестра Зейнеп Гюнсюр є хореографом сучасного балету.

Мехмет навчався в італійському ліцеї, а потім закінчив Університет Мармара, факультет журналістики (масових комунікацій). Крім зйомок у кіно, Мехмет також був учасником групи «Dawn» і пробував себе в ресторанному бізнесі. Також часто працює моделлю, представляючи відомі марки і позуючи модним журналам Туреччини.

Брав участь в акції «Coca Cola», був обличчям компанії з виробництва взуття «Hotiç» і бренду «MaviJeans»

Мехмет Гюнсюр особисте життя

У 2006 році Мехмет Гюнсюр одружився на італійській дівчині Катерині Моджі (італійський режисер-документаліст). В даний час Мехмет Гюнсюр і Катерина Монджіо проживають в Римі і виховують трьох дітей – сина Алі і дочку Майю, а также ще одного найменшого сина, який народився в 2010 році.

Мехмет Гюнсюр фільмографія

1. Master Plan (2011) … Mr.M; короткометражка

2. Сайгон, коли нам було 20 років (ТВ, 2011) Saïgon, l’été de nos 20 ans … Spaghetti

3. Любов любить випадковості (2011) Ask tesadüfleri sever … Özgür

4. Величне століття (серіал, 2011 – …) Muhtesem Yüzyil … Shehzade Mustafa

5. Весілля та інші катастрофи (2010) Matrimoni e altri disastri … Andrea

6. Звук (2010) Ses … Onur

7. Якщо ти закриваєш очі (2008) Se chiudi gli occhi

8. Смертельна жнива (2007) Fall Down Dead … Detective Stefan Kercheck (у титрах: Mehmet Gunsur)

9. Принцеса бавовняних полів (серіал, 2005 – 2007) Beyaz Gelincik … Mustafa Aslanbas

10. Розкажи, Стамбул! (2005) Anlat İstanbul … Rifki (segment ‘Fareli Köyün Kavalcisi’)

11. Non ci sarebbe niente da fare! (2004) … Emin Ali; короткометражка

12. Stregeria (2003) … короткометражка

13. Тепер він солдат (2003) O simdi asker … Nihat

14. Добрий тато (ТБ, 2003) Il papa buono … Don Paolo (у титрах: Mehemet Gunsur)

15. Італієць (2002) L’italiano

16. Друзі Ісуса – Фома (ТБ, 2001) Gli amici di Gesù – Tommaso … Giovanni

17. Біблійні оповіді: Юда (ТВ, 2001) Gli amici di Gesù – Giuda … Giovanni

18. Дон Маттео (серіал, 2000 – 2011) Don Matteo

19. Hayal kurma oyunlari (1999) … Futbolcu

20. Турецька лазня (1997) Hamam … Mehmet

21. «Мімоза розцвіла навесні» (1989) Geçmiş Bahar Mimozaları … Сабіх

22. Cahide (1989)

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *