Мелих Селчук біографія, фільмографія

Мелих Селчук (Melih Selcuk) – турецький актор, його найбільш популярна роль Мехмеда в серіалі “Сила любові Феріхі“.

Мелих Селчук біографія

7 лютого 1984 в Мардіні. Вищу освіту здобув у Стамбулі, спеціальність “Бізнес-адміністрування”, але вирішив пов’язати своє життя зі зйомками в кіно.

Брав участь у кількох кінопроектах, і отримував нагороди за хорошу гру.

Мелих Селчук фільмографія

Король бавовни (2014) Topraga uzanan eller … Ahmet

Ask aglatir (2013) … Atif

Назвала я її Феріха (серіал, 2011 – 2012) Adini feriha koydum … Mehmet Yilmaz

Місто (серіал, 2009) Kasaba

Молоко (2008) Süt … Yusuf

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *