Мурат Юналміш біографія, фільмографія

Мурат Юналміш (Murat Ünalmış) – турецький актор, відомий по ролі Юсуфа в серіалі «Небесне кохання» (Між небом і землею)

Зріст Мурат Юналміш – 1.87 м
Дата народження 23 квітня 1981
Знак Зодіаку – Телець
Місце народження – Кайсері, Туреччина

Мурат Юналміш біографія

Мурат Юналміш (Murat Ünalmış) народився 23 квітня 1981 року.

У шкільні роки Мурат Юналміш захоплювався спортом. Надалі Мурат став професійним гравцем баскетбольного клубу «Fenerbahçe».

мурат юналмыш и берче акалайПотім вступив до знаменитого турецького університету Мармара (Marmara University) і отримав ступінь бакалавра, але покликання його було в іншому.

Після закінчення цього університету Юналміш поступає в академію Стамбула і отримує театральну освіту.

Мурат Юналміш особисте життя

Дружиною Мурата була відома турецька актриса Бірче Акалай, з якою він познайомився на зйомках телесеріалу «Між небом і землею». Але пара розлучилася.

Мурат Юналміш фільмографія

  • Жити всупереч усьому (серіал, 2013 – 2014) Inadina Yasamak … Ali
  • Небесне кохання (серіал, 2010 – …) Yer Gök Ask … Yusuf Hancioglu
  • Крила в ночі (2009) Gecenin kanatlari … Yusuf
  • Місто (серіал, 2009) Kasaba … Haydar
  • Я бачив Сонце (2009) Günesi gördüm … Mamo
  • Слава (серіал, 2005 – …) Söhret … Mert

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *