Олександр Нікітін біографія, фільмографія

Олександр Нікітін – актор театру і кіно, його біографія, фільмографія і особисте життя цікаве багатьом шанувальникам.

Олександр Нікітін біографія

Нікітін Олександр Геннадійович (IV) народився 30 листопада 1971 року в місті Скрунда Кулдигский району (Латвія) в сім’ї військовослужбовця.
У 1983 році з батьками переїхав на Україну.

Закінчив театральний факультет Харківського державного інституту мистецтв ім. І.Котляревського.

Був актором Харківського академічного російського драматичного театру ім. О.С.Пушкіна, Донецького російського драматичного театру ім. Артема, Київського Національного театру російської драми імені Лесі Українки.
Живе і працює в Москві з 2003 року.

У 2009 році Олександр Нікітін в парі з Катериною Тришиною брав участь у третьому сезоні шоу «Танцюю для тебе» на 1+1.

Олександр Нікітін особисте життя

Олександр Нікітін двічі одружений. У 1998 році у нього народився син Ілля від першого шлюбу.

У 2005 році на зйомках фільму «Диявол із Орлі» на Україні Олександр познайомився зі своєю другою дружиною, актрисою Надією Бахтіною. Пристрасний роман у них почався прямо на знімальному майданчику. У 2007 році вони одружилися. У розлученні з 2012.

Олександр Нікітін фільмографія

2015 Провокатор
2015 Потеряшки :: Архарів
2015 Пасічник-2 :: Вілен
2015 Відділ :: Тимур Видів
2015 Робота над помилками :: Олег :: головна роль
2015 Залишіться назавжди :: В’ячеслав :: головна роль

2014 Між двох вогнів :: Олексій Огнев :: головна роль
2014 Інша родина :: Михайло Бєлов :: головна роль, директор переробного заводу
2014 Другий шанс :: Микита Свиридов, зведений брат Левченко
2014 Вдова :: Роман Воронцов, чоловік Поліни

2013 Танкісти своїх не кидають :: Михайло Заболотний :: головна роль, начальник служби безпеки в клініці Росмана
2013 Найпростіша прізвище (Азербайджан) :: Гейдар Алієв :: головна роль
2013 Перше кохання :: Павло
2013 Між нами дівчатами (Росія, Україна) :: Євген Миколайович Левандовський, глава компанії
2013 Земський лікар. Повернення :: Ігор Олексійович, другий чоловік Олени Максимівни
2013 Справа честі :: Борис, секретар Ніни
2013 Ангел або демон :: Микола Углов, вчений-бактеріолог

2012 Підстава :: Дмитро Головін, дільничний, старший лейтенант
2012 Лісник :: Сергій Краснопьоров (27 серія)
2012 Єфросинія (всі сезони) (Росія, Україна) :: Юрій Самойлов (з 623 серії)
2012 Дівчина в пристойну родину :: Андрій
2012 Буде світлим день :: Микола Єгоров, голова будівельної компанії

2011-2014 Прокурорська перевірка :: Сергій Любимов

2011-2012 Катіна любов (всі сезони) :: Сергій, прокурор

2011-2012 Закрита школа :: Анатолій, майстер на всі руки, біологічний батько Максима

2011 Розкажи мені про мене :: Артем
2011 Купідон :: Антон Арбатов
2011 Амазонки :: Руслан Ігнатов, бізнесмен
2011 Справа про вічну молодість | 15-я серія

2010-2011 Все на краще :: Данило

2010 Тільки любов | Тiльки кохання (Україна) :: Денис Нефедов :: головна роль, архітектор

2010 Сни старого готелю :: чоловік
2010 Маршрут милосердя :: Майкл Сміт
2010 Любов та інші дурниці :: Сергій (8 серія)

2009 Злочин буде розкрито-2 (5 серія)
2009 Журов :: Лощенко
2009 Дикий :: Віктор Зибін, “Дід Мороз”

2008-2012 Обручка :: Столяров Юрій Олексійович, бізнесмен

2008 Важкий пісок :: Веніамін, прикажчик в м’ясній крамниці Плоткина (6 серія)
2008 Солдати-15. Новий заклик :: майор Добродій
2008 Осінній детектив :: Михайло Дорохін :: головна роль

2007 Вілла розбрату, або Танець сонячного затемнення (Україна) :: Адвокат Валентина
2007 Колишня | Колишня (Україна) :: Сергій Бєляєв

2006 Утьосов. Пісня довжиною в життя :: Альберт
2006 Створення любові | Mirajul dragostei (Росія, США, Румунія, Україна, Молдова) :: Янкель
2006 Жіночі історії :: Олександр :: головна роль
2006 Диявол із Орлі (Україна) :: Дмитро Овсянников :: головна роль
2006 В добрі і в злі (Польща) :: Роберт
2006 Богдан-Зиновій Хмельницький | Богдан-Зиновій Хмельницький (Україна)
2006 Ангел з Орлі (Україна) :: Дмитро Овсянников :: головна роль

2005 Навіжена :: Серьога
2005 Сентенції Пантелея Карманова (короткометражний)
2005 Новий російський романс (Україна) :: Іван, охоронець

2004 Панна (Україна, короткометражний) :: головна роль

2003 Овод | 牛 虻 (Китай, Україна) :: Овод :: головна роль

2002 Лялька (Україна) :: бармен

2001 Якщо я не повернуся (Україна)

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *