Олександр Попов біографія, фільмографія

Актор Олександр Попов – відомий по багатьом фільмам і серіалам. Біографія актора Олександра Попова та фільми з його участю викладені в цій статті.

Зріст Олександр Попов 1.76 м
Знак зодіаку – Близнюки
Місце народження – Комсомольськ, Україна

Олександр Попов біографія

Попов Олександр Миколайович народився 2 червня 1986.

Закінчив Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. І.Карпенка-Карого.

Працював у Київському ТЮГу «На Липках».
Знімався в рекламі торгових марок «Біола», «McDonalds», «Life :)»

Олександр Попов фільмографія

2014 Так далеко, так близько (Росія, Україна) :: Славік, колега Аліни, журналіст
2014 Поки станиця спить (Росія, Україна) :: Авдюшко
2014 Дворняжка Ляля (Україна) :: Сергій Іванович Свиридов :: головна роль
2014 Брат за брата-3 (Росія, Україна) :: Волков

2013-2014 ОСА :: Василь Собакін :: головна роль, співробітник управління, програміст
2013 Жіночий лікар-2 (Україна) (13 серія) :: Іван, колишній чоловік Віри Акімової

2012-2013 Білі вовки :: Філіп, вчитель музики
2012 Щасливий квиток (Росія, Україна) :: Ігор, фотограф
2012 Страшна красуня (Україна) :: Гоша
2012 Пристрасті по Чапаю :: Новосьолов
2012 Синдром дракона (Росія, Україна) :: епізод
2012 Порох і дріб (Росія, Україна) (фільм 1, 4, 7) :: Захарченко, курсант Академії МВС

2011 Здрастуй, мамо! (Україна) :: Микола, син Ганни

2010-2013 Єфросинія (всі сезони) (Росія, Україна) :: Сергій, друг Олександра
2010 Правдива історія про Червоні вітрила | Червоні вітрила (Україна) :: Санді, матрос, друг Грея

2009 Повзе змія (Україна) :: Вовочка, син адвоката
2009 Дві сторони однієї Анни (Україна) :: Олександр, молодший з братів Данилових
2009 Вищий пілотаж :: епізод
2009 Повернення Мухтара-5 (33, 50 серія)
2009 Блудні діти (Росія, Україна) :: Віктор «Боня», друг Тараса

2008 Рідні люди (Україна) :: Діма
2008 Ґудзик (Україна)
2008 Лісовик-2 :: епізод

2007 Серцю не накажеш (Україна) :: епізод
2007 Вітчим (Україна) :: Гена

Коментарі:
  1. 2 роки ago

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *