Олександр Волков біографія та фільмографія

Олександр Волков – актор, відомий багатьом по серіалу «Повернення Мухтара » і «Обручка». Біографія і фільмографія Олександра Волкова представлена ​​в цій статті.

Дата народження – 21 вересня 1975 року
Зріст Олександр Волков – 1.87 м
Знак Зодіаку – Діва

Біографія Олександр Волков

Волков Олександр Геннадійович – народився 21 вересня в с.Снегірі Московської області.

Закінчив ВДІК ім . С. Герасимова в 2001 році ( курс Г.Тараторкіна )
Працював каскадером .

У 2001-2006 – актор Московського театру ім. М.В.Гоголя .
З 2006 року – актор приватного антрепризної театру « Світ мистецтва» (м.Москва).
З грудня 2012 року – актор Малого театру.

У кіно з 2002 року.

Особисте життя Олександр Волков

александр волков с женойОлександр Волков одружений. Його дружина Таїсія працювала піар-директором, але потім пішла з роботи заради виховання дітей. У подружжя дочка Олександра і син Микола.

Фільмографія Олександр Волков

2014 Вір мені :: Макс :: головна роль
2013 Право на любов :: Арсеній Нефедов :: головна роль
2013 Партія для чемпіонки :: Олег Істомін
2013 Довга дорога :: Артем Поспєлов :: головна роль
2013 Догори дригом :: Андрій Раисович Каморкін – Цаплін :: головна роль
2012 Справа слідчого Нікітіна :: Євген Россомахіни :: головна роль
2012 Без сліду :: Петро Корепанов , чоловік Каті
2011-2012 Господиня моєї долі
2010 Подруги :: Павло :: головна роль
2009 Я буду жити ! :: Максим
2009 Вогні великого міста :: Сергій , журналіст
2008-2012 Обручка :: Ігор Гриценко :: головна роль
2007 – 2008 Повернення Мухтара – 4 :: Макс Жаров :: головна роль
2006 – 2007 Моя Пречистенка :: Олександр Рєпнін :: головна роль
2006 Останній наказ Генерала :: Єгор , наречений Марго
2006 Печорін. Герой нашого часу :: Савичев
2006 Повернення Мухтара – 3 :: Максим Жаров :: головна роль
2005 Рублівка Live :: Григорій Дівєєв
2005 Мотузка з піску :: Діма :: головна роль2003 –
2005 Саша + Маша :: довговолосий чоловік, з яким Саша веде переговори
2002 Таємний знак :: охоронець

Тепер ви знаєте основну інформацію про Олександра Волкова – його біографію , фільмографію , і зможете подивитися фільми з Олександром Волковим.

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *