Олександра Волкова біографія, фільмографія

Актриса Олександра Волкова – відома з багатьох фільмів и серіалів .

Знак Зодіаку – Терези

Олександра Волкова біографія

Олександра Миколаївна Волкова народилася 25 вересня 1985 року в Москві в акторській сім’ї.

Донька від другого шлюбу народного артиста Миколи Миколайовича Волкова.

У 2006 закінчила Театральний інститут ім. Щукіна (курс Ю.Шлікова ) i була прийнята в трупу театру Ленком.

Олександра Волкова фільмографія

2014 Кураж :: Галла :: головна роль

2012 Травневий Сонячно :: Катя , подруга Ольги

2011 Група щастя :: Аліса Рябцева :: головна роль

2009 Одруження ( фільм -спектакль ) :: Дуняшка
2009 Артефакт :: молода торговка

2008 Серцеїдкі :: Катя
2008 Найкрасівіша -2 :: Ксенія

2005-2007 Приріччя дива зіркою :: Крістіна
2005 Невідкладна допомога – 2 :: Ася

2004 Повний вперед! :: епізод

Особисте життя Олександри Волкової

Олександра Волкова незаміжня. У Олександри троє старших братів.

Ви коротко ознайомились з біографією Олександри Волкової, а також тепер знаєте в яких фільмах вона знялася.

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *