Олена Радевич біографія, фільмографія

Олена Радевич – актриса театру і кіно. Біографія, фільмографія Олени Радевич цікавить багатьох її прихильників.

Олена Радевич біографія

Радевич Олена Леонідівна народилася 19 червня 1986 року в Ленінграді.

У 2009 році закінчила Санкт-Петербурзьку державну Академію театрального мистецтва (курс С.Співака).

Актриса Молодіжного театру на Фонтанці.

Олена Радевич фільмографія

2015 Поділися щастям своїм (Україна)
2015 Клітка
2015 Завдання особливої важливості. Операція “Невидимка”
2015 Алхімік:: Юлія Байкова

2014 Пам’ять серця :: Саша :: головна роль
2014 Будинок з ліліями (Росія, Україна) :: Ліля в 16-18 років
2014 Вдівець :: Віра :: головна роль

2013 Тихе полювання :: Маргарита
2013 Морські дияволи. Смерч -2 :: Ганна Степанова
2013 Легенда для оперши :: Олександра Меліхова :: головна роль, опер
2013 Ковбої :: Егле
2013 Завдання особливої важливості. Операція «Тайфун» :: Аріна Мостова :: головна роль, радистка

2012 Зрадник :: Ольга Баренцева, слідчий Слідчого Комітету
2012 Політ метелика (Росія, Україна) :: Світлана :: головна роль
2012 Зовнішнє спостереження :: Віра, дочка Санича
2012 Біла гвардія :: епізод
2012 Агент особливого призначення-4 :: Крістіна

2011 Відставник-3 :: Катя :: головна роль, внучка Дєдова
2011 На край світу :: Ірина :: головна роль
2011 Любов і розлука :: Ганна :: головна роль
2011 Агент особливого призначення-2 :: Крістіна

2010 Таємниці слідства-9 :: Аня Голстунская
2010 П’ята група крові :: Софія, дружина Маріка
2010 Відставник-2 :: Катя, внучка Дєдова
2010 Морські дияволи – 4 :: Ліза
2010 Земський лікар :: епізод
2010 Жіночі мрії про далекі країни :: Ніна-Проша
2010 Дорожній патруль – 4 :: Аня

2009 Людина біля вікна :: дівчина у театру
2009 Російський дубль :: Ганна Данилова, дочка Сергія
2009 Відставник :: Катя :: головна роль, внучка Дєдова
2009 Метро (фільм-спектакль) :: Аліса
2009 Буратіно | Buratino, son of Pinocchio | Buratino (Росія, Естонія) :: Мальвіна

2008 Улетающий Монахов
2008 Взятки гладки :: Поліна, дочка Кукушкіної
2008 Бій місцевого значення :: Маша, монашка
2008 Боєць. Народження легенди :: епізод

2007 Литейний, 4 (1-й сезон) :: Миша

2006 Опера-2. Хроніки вбивчого відділу

2005 Холодильник та інші :: Юля :: головна роль
2005 Фаворський :: епізод

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *