Олена Стефанська біографія, фільмографія

Олена Стефанська – українська актриса театру і кіно.

Олена Стефанська біографія

Олена Анатоліївна Стефанська народилася в 1966 році.

Закінчила Київський державний інститут театрального мистецтва імені Карпенка-Карого.

Працює втеатре російської драми імені Лесі Українки в Києві.

Перший чоловік – актор Дмитро Лаленков. Двоє синів: Микита (1990) та Ілля (рід. 12 червня 2005).

Олена Стефанська фільмографія

2016 Відьма

2015 Хазяйка (Україна) :: Аліна Сергіївна Хмелевська :: головна роль

2014 Все одно ти будеш мій (Україна) :: Анна Романівна Ареф’єва, мати Микити

2012 Порох і дріб (Росія, Україна) :: Ганіна, власниця банку
2012 Лист очікування (Росія, Україна) :: Галина Василівна Випоркова, слідчий прокуратури
2012 Захисниця :: Карасьова
2012 Жіночий доктор (Україна) :: мати Міли (12 серія)
2012 Дочка баяніста :: Інна, бухгалтер

2011 Небесные родственники  (Україна) :: Лідія Олександрівна :: головна роль
2011 “Кедр” пронизує небо :: Софія Антонівна, мати Ликова
2011 Екстрасенси-детективи :: Марія, екстрасенс (2-я серія)
2011 Повернення Мухтара-7 :: Ніна Петрівна Степанова (53-тя серія)

2010 Вера, Надія, Любов :: Анна Михайлівна, директор школи

2009 Свати-2 (Україна) :: головлікар
2009 День переможених | День переможених (Україна)
2009 Повернення Мухтара-5 (24, 41 серія)

2008 Дорогі діти (Україна) :: Людмила Феодосіївна

2007 Повернення Мухтара-4 :: Лук’янова (13 серія)

2005 Підступи любові (Україна) :: дружина Семена Семеновича
2005 Міф про ідеального чоловіка. Детектив від Тетяни Устинової (Україна) :: дружина Василькова
2005 Побічні докази :: епізод
2005 Золоті хлопці (Росія, Україна) :: епізод, 11 серія

2004 Украдене щастя | Украдене щастя (Україна) :: Анастасія Володимирівна
2004 Попіл Фенікса (Росія, Україна) :: Марина Миколаївна Беловідова

2003 Леді Мер :: Серафима

2002 Нероби (Україна) :: колишня дружина Михайла

2001 Слід перевертня :: Наталя, колишня дружина Андрія Симоненка
2001 Заручники часу (Україна)
2001 День народження Буржуя – 2 | День народження Буржуя – 2 (Росія, Україна) :: епізод

2000 Пригоди кинутого чоловіка :: Лола
1 997 Приятель небіжчика | Приятель небіжчика (Україна, Франція, Казахстан) :: Аліса, дружина Бориса

Коментарі:
  1. 2 роки ago

Додати коментар

Залишити відповідь до Блена Відмінити

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *