Ольга Лук’яненко біографія, фільмографія

Ольга Лук’яненко біографія, фільмографія української акторки театру та кіно викладена в цій статті.

Ольга Лук’яненко біографія

Лук’яненко Ольга Анатоліївна народилася 11 липня 1984 в Києві.

У 2006 році закінчила Київський театральний інститут ім. Карпенка-Карого (курс Е.М.Мітніцкого).

З 2002 року – актриса Національного академічного театру на лівому березі Дніпра (Театр на Лівому березі, м Київ).

ПРИЗИ І НАГОРОДИ
Лауреат премії “Київська Пектораль” в номінації “Кращий дебют року” (за роль – Джульєтти, у виставі “Ромео і Джульєтта”, 2005 рік)

Ольга Лук’яненко фільмографія

2015 Окрилені :: Ксюша :: головна роль, бортпровідник
2015 Повернешся – поговоримо :: Марина Кожем’якіна

2014 Ковзани для чемпіонки (Україна) :: Аня Лебединська, чемпіонка міста
2014 Справа для двох (Росія, Україна) :: Поліна
2014 Легковажна жінка (Росія, Україна) :: Світлана :: головна роль

2013 Я поруч (Україна) :: Марина
2013 Убити двічі (Україна) :: Тамара Пушкарьова, сестра Марії
2013 Жіночий лікар-2 (Україна) :: Віка, подруга Інни

2012 Порох і дріб (Росія, Україна) :: Наташа, повія
2012 Люблю, бо люблю (Україна) :: Юля, помічник бухгалтера
2012 Лист очікування (Росія, Україна) :: Настя Линькова
2012 Це моя собака :: Віолетта, дочка Костіної шефа

2011 Лють (Україна, Росія) :: Саша Крилова
2011 Чемпіони з підворіття (Україна) :: Свєтка, подруга Боді
2011 Сім верст до небес :: Ксенія :: головна роль
2011 Пончик Люся (Росія, Україна) :: Катя Власова
2011 Ліки для бабусі :: Таїсія
2011 Заграва (Україна) :: Руся Балунова
2011 Білі троянди надії :: Ольга, дочка Світлани

2010 Платон Ангел (Україна) :: Таня, дочка Платона
2010 Попелюшка з причепом (Україна) :: Лариса :: головна роль, дочка Аїди
2010 108 хвилин (Україна) :: Варя

2009 Територія краси (Україна) :: Варвара Фокіна :: головна роль, молодша дочка Андрія Андрійовича, сестра Юлії
2009 Горобини грона червоні :: Смирнова, помічниця Ігоря
2009 Акула (Україна) :: Аня, подруга Паші

2008 Несамотня (Росія, Україна) :: Ліза Цвєткова, дочка Алли й Едуарда

2007 Кадетство. 3 сезон :: Ксюша
2007 Кадетство. 2 сезон :: Ксюша
2007 Тримай мене міцніше (Україна) :: Ксюша, помічниця Данила
2007 Колишня (Україна) :: Леля, племінниця Ареф’єва
2007 Бумеранг :: Дарья Павловна Туманова :: головна роль

2006 Кадетство. 1 сезон :: Ксюша, дівчина Синіцина
2006 Дідусь моєї мрії-2 (Україна) :: Юля Шевченко
2006 Вовчиця (Україна) :: Віка, медсестра

2005 Золоті хлопці (Росія, Україна) :: епізод
2005 Дідусь моєї мрії (Україна) :: Юля Шевченко :: головна роль
2005 Братство (Україна) :: Аліна Крагельського, наречена Костомарова

2004 Російські ліки :: епізод
2004 Попіл Фенікса (Росія, Україна) :: епізод
2004 Любов сліпа :: Маша

1992-1997 Тарас Шевченко. Заповiт (Україна) :: епізод

1992 Іван і кобила (Україна) :: епізод

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *