Озджан Деніз біографія, фільмографія

Озджан Деніз (Özcan Deniz) – турецький актор, співак і композитор. Озджан Деніз виконавець ролі Мурата в серіалі “Чорна троянда” Озджан Деніз біографія, фільмографія, особисте життя викладена в цій статті.

Озджан Деніз біографія

Народився 19 травня 1972 року в Анкарі, Туреччина. Популярність здобув як виконавець турецької популярної та народної музики. Популярний в Европі, Туреччині. З 1992 року випустив 8 музичних альбомів.

За національністю – курд (виходець з бідної сім’ї), жив і ріс в Анкарі. Озджан практично без жодної освіти, зумів підкорити практично весь світ.

Він кинув школу досить рано і вирішив присвятити себе музиці. З 13 років Озджан вже співав в Ізмірі. А з 16 років виступав з концертами в Анталії і практично повністю забезпечував власну сім’ю. Потім він переїхав до Мюнхена і там продовжив свою музичну кар’єру. У Німеччині він прожив близько трьох років і знову повернувся до Туреччини.

Озджан прослужив в армії 3 роки, тому його музичний шлях на деякий час перервався. Після армії він успішно дебютував у зйомках серіалу «Особняк з виноградними лозами».

Деніз показав себе як талановитий музикант і актор. Не раз він співав свої пісні з багатьма знаменитими співаками Туреччини. Перший альбом «Мій ангел» був випущений великим тиражем і розійшовся з дивовижною швидкістю. Озджан гастролював по Туреччині, Франції та Німеччині. Він випустив кілька альбомів з піснями з фільмів, в яких знявся і придбав величезну популярність завдяки цьому. Найвідомішими стали музичні збірки «Зірка Венера», «Як лев», а серіал «Моя любов знаходиться в горах» мав величезний успіх.

Озджан Деніз особисте життя

Красивий і талановитий актор, музикант являеться підкорювачем жіночих сердець.

Один час Озджан Деніз зустрічався з Фахріє Евджен, справа навіть йшла до весілля. Однак в 2013 році пара оголосила про розрив. Подейкують, що всьому виною став роман Озджан з молодою моделлю Бусі Нарджі. Зараз ходять чутки що Фахріє Евджен зустрічається з іншим турецьким актором Бураком Озчівітом.

Озджан Деніз фільмографія

День, коли написана моя доля (серіал, 2014) Kaderimin Yazildigi Gün … Kahraman Yörükhan

Вода і вогонь (2013) Su ve Ates … Hasmet

Чорна троянда (серіал, 2013 – …) Karagül … Murat Samverdi

Ти, мій дім (2012) Evim Sensin … Iskender

Арафія (2012) Araf … Mahur

А що потім? (2011) Ya Sonra? … Adem Yilmaz

Небезпечна любов (серіал, 2009 – …) Samanyolu … Nejat Ekinci

Любов спалює (серіал, 2008 – 2009) Ask Yakar … Mustafa

Мевляна Джалаладдін Румі: Танець любові (2008) Mevlana Celaleddin-i Rumi: Askin dansi … Çelebi Hüsamettin

Доля (серіал, 2007) Kader … Ali Asyali

Келоглан проти Карапренса (2006) Keloglan kara prens’e karsi … Kara Prens

Червнева ніч (серіал, 2004 – …) Haziran gecesi … Baran Aydin

Де ти, Фируза? (2004) Neredesin Firuze … Ferhat

Особняк з виноградними лозами: Життя (2003) Asmali konak: Hayat … Seymen Karadag

Тепер він солдат (2003) O simdi asker

Особняк з виноградними лозами (серіал, 2002) Asmali konak … Seymen Karadag

Легкі гроші (2002) Kolay para … Cevher

Любов бродить по горах (міні-серіал, 1999) Askin daglarda gezer … Zal

Yalan (ТБ, 1997) … Hasan

Yer çekimli asklar (1996)

Сценарист

Мила і небезпечна (2015) Sevimli Tehlikeli

Вода і вогонь (2013)

Ти, мій дім (2012) Evim Sensin … адаптація

А що потім? (2011) Ya Sonra?

Доля (серіал, 2007) Kader

Червнева ніч (серіал, 2004 – …) Haziran gecesi

Режисер

Мила і небезпечна (2015) Sevimli Tehlikeli

Вода і вогонь (2013) Su ve Ates

Ти, мій дім (2012) Evim Sensin

А що потім? (2011) Ya Sonra?

Композитор

Мила і небезпечна (2015) Sevimli Tehlikeli

А що потім? (2011) Ya Sonra?

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *