Самбурська Настасья біографія, фільмографія

Самбурська Настасья Аніславівна -російська актриса театру і кіно, телеведуча, співачка.

Самбурська Настасья рост – 177 см.

Самбурська Настасья біографія

Народилася 1 березня 1987 в Приозерську Ленінградської області. Після закінчення Російської Академії Театрального Мистецтва (майстерня С.А. Голомазова) – в 2010 році прийнята у трупу Московського Драматичного Театру на Малій Бронній.

Кар’єра кіноактриси почалася для неї з 2008 року.

У 2012 році з’явилася на обкладинках журналів MAXIM і iFamous, в 2013 році на обкладинках липневих Playboy Russia і Playboy Ukraine.

У 2013 році стала телеведучою ток-шоу «# Яправа» на телеканалі «Ю».

Самбурська Настасья особисте життя

Особисте життя Настасії Самбурської сповнене піару і плутанини для шанувальників. Так, у мережі часто з’являються різні весільні фотографії з Настасьєю, які вона або не коментує, або віджартовується. Так її неодноктатно “видавали заміж” за Станіслава Ярушина, Петра Плоскова і резидентів Comedy Club Тимура Батрутдінова, Андрія Скорохода та Андрія Молочного.

На даний момент немає офіційного підтвердження її заміжжя, так що можливо її серце ще вільно.

Самбурська Настасья фільмографія

2015 Жінки проти чоловіків
2014 Поверни моє кохання (Росія, Україна) :: Ілона :: головна роль
2012 Перша осінь війни (не був завершений) :: Ніна
2012 Випереджаючи постріл :: Ольга секретарка Репиной
2011-2014 Універ. Нова общага :: Христина Соколовська :: головна роль залізна леді

2011 Ластівчине гніздо :: Лена однокурсниця Іди
2011 Грибний цар :: брюнетка
2011 Говорить поліція! :: Ісіда популярна співачка
2011 Весілля з приданим | 21-я серія
2011 Амазонки :: Анастасія потерпіла
2011 Справа про задушеної | 12-я серія
2009 Як же бути серцю :: медсестра
2009 Дикий :: епізод
2009 Дівич-вечір :: продавець шоу-румі
2008-2012 Обручка :: Наташа адміністратор у фітнес-клубі і ресторані “Ніжинський”
2008- 2011 Універ :: епізод
2008 Скажи Лео :: дівчина біля кінотеатру

Тепер ви знаєте фільмографію Настасії Самбурський і зможете насолодитися переглядом фільмів з її участю.

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *