Семен Шкаликов біографія, фільмографія

Семен Шкаликов – актор театру і кіно. У цій статті ми розглянемо коротко біографію Семена Шкалікова, фільми з його участю і деякі цікаві факти.

Дата народження – 14 грудня 1987 року
Зріст Семен Шкаликов – 1.88 м
Знак Зодіаку – Стрілець

Семен Шкаликов біографія

Шкаликов Семен Сергійович народився 14 грудня в Москві. Син акторів Сергія Шкалікова та Галини Чурилової.

У 2009 році закінчив ВТУ ім. М.С. Щепкіна (майстерня В. М. Бейліса і В.І. Іванова) .

У трупі театру ЛЕНКОМ з 2009 року.

Семен Шкаликов фільмографія

  • 2014 Даремна жертва :: Гліб Морозов :: головна роль
    цивільний чоловік Ніни
  • 2014 Чорна ріка – Саша
  • 2014 Шагал – Малевич  :: Наум
  • 2013 Парфумерниця :: Ілля Клімов
  • 2013 Кур’єрський особливої ​​важливості :: Василь Сергійович Щепкін :: головна роль
  • 2013 Департамент :: Юрій Зеленов :: головна роль – капітан
  • 2012 Пер Гюнт (фільм- спектакль) :: Мас Мон
  • 2009 Суд :: Павло Смирнов :: головна роль
  • 2009 Тільки для білих | 8 -а серія
  • 2009 Ніч ніжна (короткометражний ) :: Дік
  • 2007 Реальний тато :: МІКОН
  • 2006 Громови :: Синяк
  • 2005 Бухта Філіпа
  • 2003 Смугасте літо :: Менсон

Призи та нагороди

Лауреат Театральної премії « Золотий лист – 2009 » в номінації « Краща чоловіча роль» за роль Мишлоевского В. В. в дипломному спектаклі «Чорний сніг» за романом М. Булгакова « Дні Турбіних» .

Другий дипломною роботою стала роль Е. Черкун у виставі « Варвари» М.Горького .

Премія фонду Е.Леонова за кращу роль другого плану у виставі ” Іспанські безумства “, роль Рікаредо (театр Ленком) .

Тепер ви знаєте коротку біографію Семена Шкалікова, його фільмографію і сможте подивитись фільми з його участю.

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *