Сергій Чирков біографія, фільмографія

Сергій Чирков біографія, фільмографія молодого актора викладена в цій статті.

Сергій Чирков біографія

Чирков Сергій Семенович народився 2 грудня 1983 року в Самарі.

Жив і вчився в Десногорську, три роки грав в міжнародній лізі КВН, два роки – в театрі.

У 2009 році закінчив Російську Академію театрального мистецтва (ГИТИС, майстерня С.В.Женовача).

Сергій Чирков фільмографія

2016 П’ятниця
2015 Так не буває
2015 Як я став російським
2015 Борець
2015 Орлова і Александров :: Володимир Нільсен
2015 Ніка :: Денис Бабочкін (Ден Крамер) :: головна роль
2015 Альошкіна любов :: Мак :: головна роль

2014 Таємне місто-2 :: голем / Артем після мутації
2014 Вовче сонце (Білорусь, Україна) :: Януш

2013 Квіти зла :: Андрій Тхорів :: головна роль, оперативник
2013 Обмани, якщо любиш :: Міша Воробйов :: головна роль
2013 Як вийти заміж за мільйонера-2 :: Олег
2013 Департамент :: Сеня Бахрушев, капітан
2013 Ангел або демон :: Фелікс :: головна роль

2012 Щасливий квиток (Росія, Україна) :: Саша Дронов :: головна роль
2012 Новорічний переполох :: Гарік :: головна роль
2012 Моя велика сім’я :: Генка Самокрутов, молодший брат Єгора
2012 Золото “Глорії” (Куба, Росія) :: Жан Бичок, пірат

2011 Розплата :: Сергій Костюк (Малюк)
2011 Острів непотрібних людей (Росія, Україна) :: Паша :: головна роль
2011 Геймери :: Вампір :: головна роль

2010 Слон і моська :: Артем, син Світлани та Анатолія
2010 Небо у вогні (Росія, Україна) :: Кукушкін
2010 На грі 2. Новий рівень :: Вампір :: головна роль
2010 Доктор Тирса :: Сергій, однокласник Олени Грушиной
2010 Банди :: Слава Кедрин, лейтенант

2009 Загін Кочубея :: Чиж
2009 Одна сім’я :: епізод
2009 На грі :: “Вампір”

2008 Цього вечора янголи плакали :: Саша

2007-2009 Я – охоронець
2007 Кілер до ювілею :: Едик топа
2009 Помилка в програмі :: Едик
2007 Сім днів до весілля (Україна) :: Валера :: головна роль
2007 Русалка :: епізод
2007 Національне надбання
2007 Молодий Вовкодав :: син Боярки
2007 День гніву :: Андрій
2007 День виборів :: бармен

2006 Угон
2006 «Тойота» з начинкою | 8-я серія

2005 Клич мене Джинн :: Сергій Гучков (Гуч), повелітіль Джина

2003 Інструктор :: Єгор :: головна роль

2002 Чорний м’яч :: Денис Скворцов :: головна роль

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *