Сергій Мухін біографія, фільмографія

Сергій Мухін – актор, який здобув популярність завдяки фільму «Навіть не думай» і серіалу «Приречена стати зіркою».

Сергій Мухін біографія

Мухін Сергій Олександрович народився 16 червня 1976 року в Ленінграді.

Закінчив ГІТІС і Вищі курси сценаристів і режисерів (ВКСР, майстерня – В. І. Хотиненко, П. К. Фінна, В. А. Фенченко, спеціальність – режисер ігрового кіно). Працював у Театрі імені Мосради, Товариство 814 і в Центрі драматургії та режисури п / р А. Казанцева і М. Рощин

Сергій Мухін одружений на актрисі Анастасії Савосіній.

Сергій Мухін фільмографія

2015 Московская борзая
2015 Квітка бажання:: Тім :: головна роль
2015 Танго метелика :: Петро Горохов :: головна роль

2014 Косатка :: Паша, колишній чоловік Ольги

2013 Подаруй мені трохи тепла :: Микола Ніколаєнко :: головна роль
2013 Пенелопа :: Артем Стьопін, друг дитинства Альони, журналіст
2013 Намисто :: Максим, однокласник Марини
2013 Берег Надії :: Олексій Зотов :: головна роль

2012 Я його зліпила :: Гриша Метелик :: головна роль, програміст
2012 Серце без замка :: Ілля Муромов :: головна роль
2012 Золоті ножиці :: Микита Свєтлов :: головна роль, бізнесмен
2012 Дикий-3 :: Очкарик (Фільм №8)

2011 Розплата :: Олександр Соломін (Солома) :: головна роль
2011 Огіркова любов :: Толік Рощин, московський телеоператор

2011 Кращий друг сім’ї :: Сергій Антонов в молодості :: головна роль
2011 Далекобійники-3 :: Костя (6-а серія)

2010- 2013 Єфросинія (всі сезони) (Росія, Україна) :: Арсеній Кольцов

2010 Столиця гріха :: Борис :: головна роль, друг Федора
2010 Відкурличуть журавлі :: Валерій Ніколаєв :: головна роль
2010 Була любов :: Сергій Корнєєв

2009 Переправа :: Лебедєв Микола, молодший лейтенант

2008 Фотограф :: Олександр Литвак, брат Алли :: головна роль
2008 Сині ночі :: Ернест Скворцов, син Павла Костянтиновича
2008 Пасажирка :: лейтенант
2008 Відкрийте, міліція :: Максим Андрійович Зарніцін :: головна роль, капітан міліції
2008 Ми з майбутнього :: Дмитро Соколов

2007 Подорож
2007 Морська душа :: механік Піскунов
2007 Марш Турецького (4 сезон) :: перший Ворипаевскій (фільм 6)
2007 Інша :: Гена (6 серія)

2006-2007 Проклятий рай :: Вересів, співробітник спецслужби
2006-2007 Моя Пречистенка :: Микола Рєпнін, син Алекса і Насті; актор кіно, куди потрапив завдяки Кларі

2006 Фартовий :: лейтенант Казакевич
2006 Угода :: Сергій
2006 Погоня за ангелом :: Максим Леонідович

2005-2007 Приречена стати зіркою :: Митя

2005-2006 Плюс нескінченність :: Колдунов :: головна роль
2005 Віола Тараканова. У світі злочинних пристрастей -2 :: Женя Славський (фільм 3)
2004 Навіть не думай 2. Тінь незалежності | Do not Even Think! Independence Play :: Нік :: головна роль
2004 Бальзаківський вік, або Всі чоловіки сво … :: Макс, чоловік за викликом (8 серія)

2003 Прощальне відлуння :: “Товстолобик”

2002 Марш Турецького (3 сезон) :: Ігор (12 серія)
2002 Навіть не думай :: Нік :: головна роль

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *