Станіслав Бондаренко біографія, фільмографія

Актор Станіслав Бондаренко – досить популярний, знявся в багатьох фільмах і серіалах. Біографія Станіслава Бондаренка, фільми з його участю вказані в цій статті.

Зріст Станіслав Бондаренко – 1.90 м
Знак Зодіаку – Рак

Станіслав Бондаренко біографія

Станіслав Бондаренко народився 2 липня 1985 року м Дніпрорудному, Запорізької області, УРСР.

Коли хлопчикові виповнилося 11 років, сім’я переїхала до Москви. ГИТИС (РАТІ) закінчив у 2006 році (майстерня В. В. Теплякова і П. О. Хомського).

Працює в Театрі імені Мосради.

бондаренко семьяСтаніслав Бондаренко особисте життя

Дружина – Юлія Чіплієва, одружилися в 2008 році. У 2009 році у Станіслава та Юлії народився син Марк.

Станіслав Бондаренко фільмографія

2015 Провокатор
2015 Наречена :: головна роль
2015 Катерина :: Горський

2014 Красуні :: Максим Євгенович Анненський
2014 Дикий-4 :: Коса
2014 Поверни моє кохання (Росія, Україна) :: Влад :: головна роль

2013 Чого хочуть чоловіки :: Олексій Рибаков :: головна роль
2013 В’язень старої садиби :: бойфренд співачки
2013 Зведена сестра :: Олексій Кузнєцов
2013 Ілюзія щастя :: Юрій Васильєв :: головна роль

2012 Самозванка :: Віталік
2012 Путейцы-3
2012 Пощастить у коханні :: Костя Купавіна :: головна роль
2012 Княжна з хрущовки :: Ігор Борисович Кондрашов (Гарік) :: головна роль
2012 Буде світлим день :: Данило Потьомкін :: головна роль, чоловік Олени

2011 Чотири пори літа :: Женя
2011 Випадковий свідок :: Павло Миколайович Борський, син Ангеліни Борський
2011 Поцілунок долі :: Антон Горєлов :: головна роль
2011 Нелюб :: Ігор Самохін :: головна роль
2011 Люба. Любов :: Микола Кірсанов :: головна роль

2011 Каменська-6 :: Костян, чоловік Міли – алкоголік і нероба

2010 Від серця до серця :: Роман
2010 Нанолюбовь :: Артем Скворцов :: головна роль, викладач зар. лит. в університеті
2010 Ищу тебя :: Роман Делянов :: головна роль

2008 Щасливі разом :: Діма Морозов (серія «Вечір зустрічей – з ким би лягти?»)
2008 Стрітрейсери :: Докер
2008 Провинциалка :: Марк Зорін :: головна роль
2008 Платон :: Бандерас
2008 Краса вимагає … :: Женя Лушин :: головна роль, фотограф делегації
2008 Жінка, не схильна до авантюр (Україна) :: Андрій Андрійович Кремньов, керівник IT-служби

2007 Сини його коханки (фільм-спектакль)
2007 Капкан :: Михайло Волобуєв в молодості, озвучує Олександр Абдулов
2007 Гріх :: Віктор Зав’ялов :: головна роль
2007 В очікуванні дива :: Марат Бордовський, »модель»

2006 Обережно, блондинки! (Україна) :: Стас
2006 Капітанові діти :: Денис
2006 З полум’я і світла :: Микола Мартинов

2005 Талісман любові :: Павло Уваров :: головна роль, молодший син Уварових
2005 Самотність любові :: Євген

ОЗВУЧУВАННЯ
2009 Вольф Мессінг: бачила крізь час :: Вольф Мессінг в юності
(роль Романа Гречишкіна)

Тепер ви знаєте коротку біографію Станіслава Бондаренка, фільми з його участю, про його особисте життя.

Коментарі:
  1. 3 роки ago
  2. 3 роки ago
  3. 2 роки ago
  4. 8 місяців ago

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *