Валерія Ходос біографія

Валерія Ходос – українська актриса театру і кіно, відома за серіалами «Моє нове життя», «Костоправ» та ін.

Валерія Ходос біографія

Валерія Ходос народилася 19 листопада 1986 року в Києві.

У 2009 році закінчила Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. І.К. Карпенка-Карого, курс Моїсеєва.

Актриса київського Молодого театру. Валерію називають однією з найкрасивіших і талановитих молодих актрис столиці.

Валерія Ходос фільмографія

2016 Не зарекайся (Україна) :: Людмила Поліщук :: головна роль

2015 Клан Ювелірів  :: Олена
2015 Погана сусідка (Росія, Україна) :: Оля, наречена Міші

2014 Лабіринти долі (Росія, Україна) :: Марина
2014 Ковзани для чемпіонки (Україна) :: Аня Зарубіна :: головна роль
2014 Легковажна жінка (Росія, Україна) :: Лія Заевская :: головна роль
2014 Брат за брата-3 (Росія, Україна) :: Віра, дружина Соболєва

2013 Пастка (Україна, Росія) :: Марина Дьоміна, наречена Силаєва
2013 Жіночий лікар-2 (Україна) :: Тетяна (29 серія)

2012 Порох і дріб (Росія, Україна) :: Надя, дочка єгеря (фільм 3)
2012 Коханець для Люсі (Україна) :: Наташа

2011 Пончик Люся (Росія, Україна) :: Жанна
2011 Павутинка бабиного літа :: Еля Коробкова, дівчина Максима, художниця
2011 Моє нове життя (Україна) :: Катя, подруга Асі
2011 Ліки для бабусі :: Олена, подруга Соні
2011 Костоправ (Росія, Україна) :: Маша Одинцова, асистент Савчука

2010-2013 Єфросинія (всі сезони) (Росія, Україна) :: Юлія Мартинова, дочка Мартинових

2010 Кукушка :: Світлана, друга дружина Сергія, мама Артема
2010 Завтра починається вчора :: Ганна

2009 Зовсім інше життя (Україна) :: Оксана, коханка Роберта
2009 Ромашка, кактус, маргаритка (Україна) :: Маша, секретар
2009 Останній кордон (Росія, Україна) :: Лера, подруга Віктора
2009 В Париж! :: Наташа, подруга Льоші

2008 Сила тяжіння (Україна) :: Марина Золотко, секретар Олега
2008 Почати спочатку. Марта (Росія, Україна) :: епізод
2008 Альпініст (Україна) :: сестра Віталія

2007 Ворог номер один

2006 Таємниця “Святого Патріка” (Україна) :: епізод

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *