Віра Баханкова біографія, фільмографія

Віра Баханкова – російська актриса театру, кіно і телебачення. Здобула популярність в основному, по дебютній роботі в серіалі «Нанолюбов». Фільми та серіали з Вірою Баханковою цікаві,  тому ми розглянемо біографію і фільмографію акторки.

Біографія Віра Баханкова

Народилася 8 червня 1989 в Мінську, Білорусія.

Віра вчилася в школі № 61 в Мінську , пізніше перейшла в школу № 27, закінчила навчання в 2007 році в школі № 170.

Актриса разом зі своєю сестрою Любов’ю вчилася в школі мистецтв з 1996 по 1998 рік. У дитинстві ходили разом з сестрою на гімнастику, акробатику, бальні танці, баскетбол, але все це якось не прижилося, в підлітковому віці ходили на сучасні танці, естрадний вокал, згодом вибрали акторство.

Російська актриса Віра Баханкова закінчила у Всеросійському державному інституті кінематографії імені С.А. Герасимова ( ВДІК) з 2008 року по 2012, курс Михайлова Олександра Яковича .

любовь и вера баханковы2010 відбувся її дебют на телеекрані в серіалі «Доктор Тирса». Коли канал СТС готував новий проект «Нанолюбов», оголосили кастинг на головні ролі. Творці шукали сестер – близнюків – як дві краплі води схожих один на одного і випадково виявили любительську фотосесію сестер. Продюсер серіалу Олена Галанова звернулася до автора фотосесії і з його допомогою зв’язалася з Вірою і Любов’ю.

Особисте життя Віра Баханкова

9 серпня 2013 вийшла заміж за актора театру і кіно Тараса Епифанцева.

Фільмографія Віра Баханкова

2010  Доктор Тирса – Агнія Козакова ( 20 серія )
2010 Нанолюбовь – Ніна Леонідівна Колесникова ( головна роль)
2010  Елізіум  (не був завершений) Рая
2011 Інспектор Купер – Ленуся, епізод
2012 Колишній співробітник – Катя ( головна роль)
2012 Провинціал – Ніна Макєєва
2012 Загублені в лісах – Маша Торопілова ( головна роль)
2013 Хуторянин – Марина Симонова ( головна роль)
2013 Ось це любов! –  Маша ( головна роль)
2014 ф Мереживо
2014 ф Як розвести мільйонера – Ніна Селіванова :: головна роль
2014 Скасування всіх обмежень (Отмена всех ограничений)
2014 Гордіїв вузол (Росія, Україна) :: Ліка Гордеєва :: головна роль
2014 Ультиматум :: Лена Ярохина, сестра Сергія

Тепер ви знаєте коротку біографії та фільмографію російської актриси Віри Баханкова.

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *