Володимир Фекленко біографія, фільмографія

Володимир Фекленко – відомий актор по серіалу «Глухар»

Дата народження – 2 грудня 1985
Зріст Володимир Фекленко – 1.87 м
Знак зодіаку – Стрілець

Володимир Фекленко біографія

Фекленко Володимир Володимирович народився 2 грудня 1985 року в Москві. Виріс він в акторській родині.

У 2005 році закінчив Театральне училище ім. Щукіна (курс М.Б.Борісова ) .

Працював у Центральному театрі Російської армії, Московському драматичному театрі імені Станіславського.

Володимир Фекленко особисте життя

Володимир Фекленко на зйомках серіалу «Глухар» познайомився зі своєю майбутньою дружиною – гримером Каміллою Гольцевою. 1 січня 2010 Володимир зробив своїй коханій пропозицію. Весілля вони зіграли в липні 2010 року на Ямайці.

Сім’я Володимира Фекленко

  • Мама Наталія Фекленко.
  • Сестра – актриса Дарина Фекленко.
  • Дружина – Камілла Гольцева
  • У Володимира є дочка Мирослава.

Владимир Фекленко фільмографія

2014 Кураж:: Алекс :: головна роль

2013 Трое в Коми :: Вадик, молоденький ухажер Ларисы

2013 Карпов-2 :: Николай Тарасов

2012 Фёдоров :: Борис, программист

2012 Сила сердца :: Саша, доктор

2012 Сердце не камень :: Алексей Карпенко

2012 Петрович :: Петр Данько, репортёр

2012 Майский дождь :: Брыкин, жених Арины

2011-2014 Универ. Новая общага :: Олег :: головна роль

2011 Сахар (Израиль, Россия, короткометражный)

2011 Опять Новый!

2011 Лучшее лето нашей жизни :: Иван Хомутов

2011 Игра :: Артём Климов, капитан ФСБ :: головна роль

2010-2011 Глухарь-3 :: Николай Тарасов :: головна роль

2010 Отдел :: Коля Тарасов

2010 Глухарь. “Снова Новый!” :: Коля Тарасов

2010 Глухарь в кино :: Коля Тарасов, следователь :: головна роль

2010 Братаны-2. Продолжение :: епізод

2009 Обручальное кольцо :: Николай, банкир

2009 Двойная пропажа :: Зацепин :: головна роль

2009 Глухарь. Приходи, Новый год! :: Николай Тарасов :: головна роль

2009 Глухарь-2 :: Николай Тарасов, лейтенант милиции :: головна роль

2009 Безмолвный свидетель-3 :: Максим Родионов

2008 Продолжение следует :: епізод

2008 Другое лицо :: епізод

2008 Две сестры :: епізод

2008 Глухарь :: Коля Тарасов :: головна роль

2007 Срочно в номер :: Виталий Краюшкин

2007 Сваха :: Стас

2007 Закон и порядок: Преступный умысел -2 :: Николай Машаров

2007 Безмолвный свидетель-2 :: Юрий Лугин

2006– 2007 Моя Пречистенка :: Гоша, сын Ивана

2006 Служба 21, или Мыслить надо позитивно :: Максим

2005 Голова классика ::

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *